- Vi må lære av feilene våre

Benítez sier at Fulham-kampen skal analyseres. Spillerne må lære av feilene som ble gjort. Zenden frykter ikke Liverpool. Portugisisk dommer mot Marseille.

Rafael Benítez vet at seier mot Marseille betyr plass i 1/8-finalen, men før onsdag bør helgens kamp mot Fulham være ute av systemet. Manageren tror spillerne vil ta lærdom av det målløse oppgjøret.
- Vi er skuffet etter lørdag, men vi kan ikke snakke om tidligere kamper nå. Vi må tenke på feilene vi gjorde. Vi må analysere hvorfor og finne løsninger til neste kamp.

- Vi er frustrerte, virkelig frustrerte. Hvordan kan vi endre på det nå? Vi må analysere og snakke med spillerne om feilene og forsøke å forandre til neste kamp.


Zenden frykter ikke Liverpool
Marseilles Boudewijn Zenden insisterer på hans nåværende lag vil reise til Anfield uten frykt når de må vinne for å  ha håp om avansement til 1/8-finalen.

Liverpool og Atlético Madrid har åtte poeng i gruppe D, mens Marseille og PSv står med 3 poeng. Marseille vant senest i fjor 1-0 på Anfield, og Boudewijn Zenden mner det derfor er god grunn til optimisme foran møtet med gamel lagkamerater.

- Når man spiller mot Liverpool, må du være advart, uttaler Zenden til TV5.

- Det er en stor klubb i nær toppen i England, og de er et veldig godt organisert lag.

- Men vi drar dit, som vi gjorde i fjor, og håper vi kan få et tilsvarende resultat. Det er 11 mot 11 i begynnelsen, og etter det er alt mulig. Denne helgen spilte de uavgjort mot Fulham. Det blir ikke lett, men vi har ingen frykt. Det er tre poeng på spill.

- Hver kamp er annerledes. Det er andre spillere på banen [fra i fjor]. Jeg vet at Liverpool er et lag som ikke alltid begynner veldig bra i starten sesongen, men som i desember og november er de supersterke.

- Men denne kampen bør tas som den kommer.

Portugisisk dommer
Olegario Manuel B. F. Benquerença fra Portugal er utnevnt til å dømme Liverpool-Marseille. Han har dømt Liverpool og Marseille kun én gang tidligere, i det betydningsløse 2-3-tapet mot Galatasaray på Atatürk stadium i desember 2006. Da stilte Benítez med et meget reservepreget mannskap fordi avansementet til 1/8-finalen allerede var sikret. 39-årige Benquerença var i aksjon daranskmennene spilte målløst borte mot Bolton i UEFA-cupens 1/16-finale i februar 2006.