- Vi må slå tilbake

En mellomfornøyd Gary Ablett oppfordret sine spillere til å vise seg fra sin beste side når man møter Everton neste uke i sesongens første hjemmekamp. David N'Gog skadet.

Reservelagstrener Gary Ablett måtte se sitt lage tape for andre gang på rad når Manchester City ble for sterke med 1-0 i regnværet på City of Manchester Stadium. Han var skuffet over 1.omgangen, mens manglende punch lengst fremme bidro til at man ikke greide å komme tilbake i en spillemessig bedre 2.omgang. En skade for David N'Gog bidro til dette.

- Vi ga bort ballen for ofte før pause, og slapp også inn et billig mål på dødball, sa Gary Ablett til LFC TV.

- Totalt sett er vi litt skuffet og resultatet var vel greit nok. Vi manglet litt framover, men det hadde også sammenheng med at vi har spillere skadet eller ikke var her av andre årsaker. Det hjalp heller ikke at David N'Gog fikk en liten skade og vi valgte å ikke ta noen sjanser ved å la ham spille 2.omgang.

- Vi har nå tapt to av tre kamper, noe som vi må forandre på. Neste kamp er mot Everton, vår første hjemmekamp denne sesongen, og det vil være en utmerket anledning for våre spillere til å komme tilbake.

- Han gjorde det ok. Han har bare trent med oss i tre-fire dager og da er det ikke lett, men han kan være fornøyd med seg selv, var det diplomatiske svaret fra Ablett angående prøvespiller Medi Amalimba, som ikke greide å markere seg i Manchester.

- Francisco Duran spilte en halvtime og det var et virkelig pluss for oss. Han er en veldig god teknisk spiller som vil trives med vår type fotball, men han har mye å ta igjen etter sine skader.