- Vi må våkne til liv

Steven Gerrard sier at kveldens kamp mot West Ham er en sjanse til å få et overtak på Liverpools største konkurrenter. Rafa sier at man må holde bedre på ballen. Snarvisitt for Gillett.

Fra Steven Gerrard
Liverpools kaptein sier i dagens kampprogram at man i dag har mulighet til å gjøre det man ikke gjorde sist helg mot Fulham, nemlig å utnytte at Chelsea skled på et bananskal. Stevie G mener at Liverpool nå behøver å gjøre en god kamp mot West Ham.

- Sist onsdag hadde vi tre mål, og vi greide å oppnå alle. Vi ønsket å vinne kampen mot Marseille, å komme til cupkampene i Champions League og holde buret rent. Det var ikke hele tiden like pent å se på, vi vet det, men vi gjorde jobben. Det var det viktigste.

- Det at Arsenal vant mot Chelsea i går gjør at det er enda viktigere at vi kommer tilbake på vinnersporet i ligaen i kveld.

- Vi spiller ikke spesielt bra for øyeblikket, og vi har ikke vært på vårt beste siden kampen mot Spurs, en kamp vi tapte. En god seier i kveld og vi kan glemme det. Vi må våkne til liv igjen.

- 0-0 mot Fulham sist helg var svært skuffende. Vi tapte ikke terreng til våre rivaler, men vi misbrukte en sjanse til å få et overtak.

- Det ønsker vi å rette på i kveld.

Fra Rafa Benitez
- Vi har ikke vært i vår beste form de siste kampene, men det positive er at vi likevel skaper sjanser, sier Rafael Benitez i sin spalte.

- Det vi må gjøre bedre enn mot Marseille i kveld er å holde bedre på ballen. Vi spilte for langt og åpent, og prøvde for mye å få til den perfekte pasningen.

- West Ham fikk kun sin andre borteseier denne sesongen da de slo Sunderland 1-0 i siste kamp, men de har spilte flere jevne kamper og er i fremgang.

- De har hatt en del skadeproblemer denne sesong, og da spesielt Dean Ashton. Det er et stort tap for West Ham og kanskje en fordel for oss, men når det er sagt har de også angripere som Craig Bellamy og Carlton Cole.

- Vi kjenner til alt om Craig her. Han er en spiller med fart og lidenskap. Jeg er sikker på at han får en god mottakelse i kveld.


Gillett på Anfield
Liverpool Echo skriver at George Gillett i dag besøkte Anfield for første gang siden september. Det skal ikke vites hvorfor medeieren var på Merseyside, men det ventes at amerikaneren skal se kveldens kamp mot West Ham.

Rapporter i USA hevder at Gillett sliter med å håndtere sin personlige gjeld på 75 millioner dollar, fortsatt ifølge Echo.