- Vi skylder supporterne en seier

Alvaro Arbeloa mener at laget nå skylder supporterne en seier mot Manchester United. Billettinfo PSV hjemme. Andrea Dossena fyller år.

Alvaro Arbeloa synes han og hans lagkamerater nå skylder Liverpools supportere en seier over Manchester United. Det har gått fire år siden de røde sist slo United i en ligakamp. I fjor var det Carlos Tevez som sikret gjestene en 1-0 seier på Anfield.

- Kampen mot Manchester United på Anfield i fjor var ingen hyggelig opplevelse. Jeg vet hvor viktige disse kampene er for oss og for våre supportere, og vi var alle veldig skuffet. Dette er like viktig for meg som for supporterne, slår Arbeloa fast.

- I disse kampene er det mye mer enn tre poeng som står på spill. Vinner vi kampen på lørdag vil vi ha 10 poeng og mye mer selvtillit. I tillegg vil alle være overlykkelige, sier høyrebacken til liverpoolfc.tv.

Liverpool må som kjent kanskje klare seg uten Fernando Torres og Steven Gerrard i denne kampen, mens Manchester United stiller uten Cristiano Ronaldo. Portugiseren sliter med en ankelskade.

- United må klare seg uten Ronaldo, men de har andre gode spillere som Nani, Carlos Tevez, Wayne Rooney og Dimitar Berbatov. Jeg aner ikke om det blir enklere for oss på grunn av at Ronaldo er skadet.

Selv om Steve Finnan nå er solgt, føler ikke Arbeloa seg trygg på at han starter kampen mot United. Nykommer Phlipp Degen er nemlig friskmeldt.

- Jeg ønsker å spille så mange kamper som mulig, men Philipp Degen er en veldig god spiller. Det viktigste er uansett laget. Under Rafa vet vi at vi må jobbe meget hardt, og det er viktig å ha tro på seg selv. Du må vise dine kvaliteter i enhver kamp.

- Rafa prioriterer alltid først å forsvare seg. Som forsvarsspiller må du derfor tenke forsvar først, men når laget angriper kan vi hjelpe til der også. For meg er det viktigst å holde nullen. Dersom det var jeg som skulle gjøre målene ville Liverpool få en svært dårlig sesong. Det er ikke min jobb å score mål, avslutter høyrebacken.

Billettinfo PSV hjemme
Billettkontoret på Anfield har kommet med detaljene for billettsalget til hjemmekampen mot PSV Eindhoven. En kamp som spilles på Anfield den 1.oktober. Tidligere aksjeeiere får kjøpe billetter til kampen fra i morgen av. Sesongkortholdere slipper til kommende tirsdag, 16.september. Deretter får fankortholdere som var på minimum 5 hjemmekamper i Champions Leauge i fjor kjøpe billetter fra torsdag 18.september. Dagen etter går man ned til tre hjemmekamper i fjor, før salget avsluttes med billetter til fankortholdere som har minimum en hjemmekamp i CL fra i fjor registrert på sine kort. Sistnevnte salg starter mandag 22.september. Skulle det bli billetter til overs etter dette salget, vil billettkontoret komme med ny informasjon om hvordan disse selges. De som kjøper billett på denne kampen vil bli prioritert ved billettsalg til de resterende kampene i Champions League denne sesongen.

Dossena fyller år
Liverpools venstreback, Andrea Dossena, fyller 27 år i dag. Vi gratulerer!