- Vi var alltid komfortable

Steven Gerrard synes det var fullt fortjent at Liverpool slo naboene på Anfield i ettermiddag, og Rafa mente laget hans viste karakter. Moyes skuffet over tapet. Billettinfo til Fulham borte.

Fernando Torres scoret altså kampens eneste mål i sitt første Merseyside-derby, og ble dermed matchvinner da Liverpool rykte fem poeng forbi sine blå naboer i jakten på fjerdeplassen i Premier League. Kaptein Steven Gerrard gjorde en god kamp i ettermiddag, og mente det var stort å slå de blå.

- Det var en stor seier for oss i dag. Vi visste hvor viktig det var å vinne kampen, og forhåpentligvis kan vi fortsette slik resten av sesongen og ta fjerdeplassen, sa Liverpools nummer åtte til Liverpoolfc.tv etter kampen.

- Vi startet bra, og hadde flere sjanser til å øke ledelsen uten at vi klarte å ta dem. Everton kom tilbake og presset oss litt i andreomgang. Likevel synes jeg vi alltid var komfortable.

- Vi hadde noen gode avleveringer i boksen, men ingen kom på dem. Det er en av grunnene til at det ble tøffere i andreomgang. Disse kampene har alltid en stor ramme, og det handler om hvem som kan hovere etterpå. Det var derfor våre fans sang også etter at kampen var blåst av.

- Vi har fremdeles noen tøffe kamper igjen. Neste lag er Arsenal, og derfor var det ekstra viktig å vinne i dag, avsluttet kapteinen.

Rafa var også naturlig nok glad etter å ha tatt tre poeng i dag, og viste faktisk tegn til glede etter at en god Howard Webb blåste kampen. Han var veldig fornøyd med hvordan laget hans slo tilbake etter den skuffende kampen forrige helg.

- Vi er veldig glad for våre supportere og for at vi tok en dobbel mot Everton. Det var veldig viktig for laget og klubben, sa Rafa til Liverpoolfc.tv umiddelbart etter kampen.

- Vi hadde mange sjanser i førsteomgangen, men klarte ikke å få andremålet. Vi visste at på 1-0 skulle det kun en corner eller en dødball til for at vi kunne slippe inn et.

- Jeg synes laget viste mye karakter etter skuffelsen forrige helg - spesielt i førsteomgang. Vi viste mye kvalitet. Vi vet at vi kan disse tingene, men det er viktig å vise det i hver kamp.

Torres scoret sitt 28. mål for sesongen, og det 21. i Premier League. Dermed har rekordkjøpet fremdeles kun Cristiano Ronaldo foran seg på toppscorerlista. Det var faktisk Liverpools hundrede mål denne sesongen. Rafa tok seg nok en gang tid til å hylle sin landsmann.

- Jeg tror Torres har overrasket alle. Vi visste at han var en fantastisk spiller og at han kunne score mål, men å score 28 i første sesong er ikke lett. Spesielt ikke for en utenlandsk spiller. Han er en av de beste spissene i Europa, og forståelsen han har med Gerrard er viktig for oss. Når Babel og Kuyt også er med fremover har laget god balanse og skaper sjanser.

Rafa tror likevel ikke at Liverpool har avgjort kampen om fjerdeplassen i ligaen.

- Vi er i en bedre posisjon nå, men må fortsette å vinne for å være sikre på å ende blant de fire beste. Ting kan forandre seg igjen neste helg når vi møter Arsenal og de møter Derby, så vi må fortsette å jobbe. Seieren vil gi oss selvtillit foran Champions League-møtet med Arsenal.

Moyes skuffet
Everton-manager David Moyes var skuffet etter å ha tapt begge møtene med den røde naboen denne sesongen. Spesielt innsatsen på baklengsmålet mente han var skuffende.

- Jeg er skuffet. Vi er skuffet over hvordan baklengsmålet skjedde. Vi kunne klarert det bedre, og etter det prøvte vi å kontre for raskt istedenfor å klarere skikkelig, sa Moyes til Evertonfc.tv etter kampslutt.

- Vi kom litt bedre med i andre omgang, men klarte ikke å komme gjennom. Det er slik som skjer, og noen ganger får du skader. Vi må bare fortsette å jobbe med de vi har tilgjengelig, avsluttet skotten.

Billettinfo til Fulham borte
Billettkontoret har kommet med informasjon angående billettsalg til bortemøtet med Fulham på Craven Cottage lørdag 19. april. Klubben har fått 2.969 billetter til møtet.

Billettprisene er 45 pund for voksne, 30 pund for honnør, og 20 pund for barn under 16 år. Billettene vil være tilgjengelige til salg for sesongkortholdere på følgende datoer:

Torsdag 3. april for de som var på 9 eller flere bortekamper forrige sesong.
Lørdag 5. april for de som var på 6 eller flere bortekamper forrige sesong.
Søndag 6. april for de som var på 4 eller flere bortekamper forrige sesong.