- Vi verdsetter Gareth mer enn Liverpool

Gareth Barry fikk en varm mottakelse av Villas supportere da han erstattet skadde Wilfred Bouma i kampen mot Odense. Nå bruker Martin O'Neill alle i triks i boka for å holde på sin mann.

Aston Villa-manager Martin O'Neill skyr ingen midler for å beholde Gareth Barry. Nå prøver han å overbevise midtbanespilleren om at man i Liverpool ikke verdsetter ham på samme måte som man gjør på Villa Park.

- Ettersom vi ikke har hørt noe fra Liverpool på en stund, er det helt åpenbart at vi verdsetter Gareth mer enn de gjør. Det faktum at de ikke har gitt lyd fra seg på en uke sender ut et sterkt signal, utbasunerer O'Neill til Sky Sports.

- Det er åpenbart at vi ikke ønsker å miste Gareth, så prisen vi har satt på ham er fair og realistisk for en så god spiller. Jeg synes faktisk at den er virkelig billig, presterer Villa-manageren å lire av seg.

- Det er ikke tvil om at vi ønsker at han skal bli på Villa Park. At han skal bli i klubben. Jeg mener han burde bli i klubben ett år til, for å se om vi kan gjøre ytterligere fremskritt. Gareth vil fortsatt bare være 28 år neste år, og går ikke vår klubb i den retning han ønsker da, vil alle ønske ham lykke til i en annen klubb, avslutter O'Neill.

Gareth Barry erstattet stygt skadde Wilfred Bouma etter 14 minutter da Aston Villa slo Odense 1-0 i Intertoto-cupen lørdag. Han ble da mottatt med applaus fra publikum på Villa Park.