- Vi vil savne Arbeloa

Rafael Benitez vil savne suspenderte Alvaro Arbeloa mot Bolton i morgen. Manageren legger ikke skjul på at han prioriterer ligaen denne sesongen. Viktig å slå tilbake etter ligacup-exiten.

Rafael Benitez sier til Liverpool Echo i dag at hans lag nå må slå tilbake etter onsdagens exit i Carling Cup. Manageren skal fortsatt være svært skuffet over måten man tapte mot Tottenham på, og lover å gjøre store forandringer på laget til kampen mot Bolton. Alle spillerne som ble hvilt på onsdag vil være tilbake på laget i morgen.

- Etter en skuffende kamp er det godt å ha en ny kamp like etterpå, og det er hva som skjer nå. Vi må vise den samme karakterstyrken som vi har vist i det siste, og slå tilbake etter tapet på riktig måte. Det er det viktigste nå, uttaler spanjolen.

- Vi har nok kvalitetsspillere i troppen, så nå er det bare å vise vinnervilje og lidenskap, og det vil gå greit. Alle er skikkelig fokuserte, da det er ligaen vi snakker om nå. Vi vet dette er den viktigste turneringen for oss, legger han til.

- Vi hadde en rekke spillere som hadde spilt mange kamper, som vi måtte hvile i ligacupen. Forhåpentligvis returnerer nå disse spillerne friske og uthvilte, og er klare for innsats i Premier League.

- Vi bestemte på forhånd at Torres ville spille omtrent en time mot Tottenham, som et ledd i comebacket etter skaden. Det var viktig at han fikk noen minutter på banen. Det gjorde godt for ham.

Liverpool må klare seg uten suspenderte Alvaro Arbeloa i morgen. Benitez tror det blir vanskelig å fylle hans sko i denne kampen.

- Alvaro har vært veldig stabil. Over en hel sesong er det veldig viktig å ha spillere som Arbeloa, avslutter han.