- Viktig med en god start

Rafael Benitez var glad for å vinne borte i første CL-kamp, men verken han eller Steven Gerrard var fornøyd med spillet. Sebastian Leto med scoring for Olympiakos.

Rafael Benitez mener Liverpool nå har tatt kommandoen i Champions League gruppe D, etter 2-1 borte mot Marseille i kveld. I den andre kampen tok Atletico Madrid en sterk borteseier, 3-0 over PSV Eindhoven.

- Når det skal spilles kun seks kamper er det viktig å vinne den første. Vi har fått tre poeng ut av en veldig vanskelig kamp, og det setter oss i en god posisjon i gruppen, uttalte de rødes manager etter kampslutt.

- Jeg tror PSV og Atletico vil få det veldig vanskelig her, la han til.

Benitez var naturlig nok godt fornøyd med resultatet, men ikke like godt fornøyd med spillet. Han påstår at laget kan bedre enn dette. Manageren innrømmet da også at Liverpool var heldige mot slutten, da Mamadou Niang hadde to kjempesjanser uten at han klarte å score.

- Laget var bra. De jobbet virkelig hardt i forsvar og spilte bra kontringsfotball. Vi hadde klare målsjanser, men de hadde også store sjanser.

- Pepe Reina var virkelig god mot slutten av kampen, og det positive for meg var at Steven Gerrard uttalte til TV etter kampen at vi kan spille mye bedre enn dette. Vi spilte bra, men det er rom for forbedringer.

- Marseille er et godt lag som spiller bra, spesielt i angrep. Vi hadde noen trøtte spillere, og vi forandret på ting for å få inn friske krefter. Men vi var helt klart litt heldige mot slutten.

- Det faktum at vi kom tilbake etter å ha ligget under med 1-0 nok en gang, viser at mentaliteten som råder i laget er meget god, og at vi er i stand til å komme oss ut av en knipe.

- Vi visste i pausen at det ville bli viktig å gjøre et tredje mål. Vi klarte imidlertid ikke å score, og ettersom de hadde hjemmebanefordel og supporterne i ryggen, var det de som angrep og angrep, og vi måtte satse på kontringer.

- Den siste pasningen var ikke god nok, og det er frustrerende når du ønsker å avgjøre en kamp som denne. Man kunne se at Gerrard og Torres ikke er i form ennå, men med sine kvaliteter kan de gjøre en forskjell likevel.

- Å vinne borte i den første kampen er godt for selvtilliten, og vi ligger godt an nå.

Gerrard: - Vi spilte ikke godt nok
Trass i seier borte mot Marseille var ikke kaptein Steven Gerrard fornøyd med Liverpools spill i kveld.

- Vi spilte bra i første omgang, men i andre omgang ble vi presset tilbake og de satte oss under hardt press. De virkelige heltene i kveld var Jose Reina og forsvarsfireren, uttalte Gerrard til ITV.

- Vi forstod vi kom til å bli satt under noe press, men vi stoppet å spille og ble presset i hele annen omgang. I første omgang fungerte pasningsspillet, men i andre omgang fungerte ikke noe.

- Vi får se på opptakene, og se hva som gikk galt, for i andre omgang var pasningsspillet ikke godt nok. Vi visste Marseille var et godt lag, men som lag var ikke vi gode nok, utenom de fem bak.

Leto med scoring for Olympiakos
Utlånte Sebastian Leto gjorde mål som innbytter for Olympiakos i går, da han satte inn 2-0 i UEFA-cupkampen mot danske Nordskjælland. Scoringen kom på overtid.