- Viktige tre poeng

Målscorerer Kuyt glad for seier mot Bolton. Kuyt roser Aurelio for innlegget. Rafa fornøyd med Torres. Kun spilletid for Voronin og Anderson av utlånsspillerne.

Dirk Kuyt sier til Liverpoolfc.tv at det var viktig å hente hjem tre poeng mot Bolton på Reebok Stadium. Nederlenderen sendte de røde i ledelsen med en flott heading i det 28. minutt. Han og Fernando Torres er Liverpools toppscorere i Premier League denne sesongen. Duoen står bokført med fem nettkjenninger hver.

Chelsea vant 3-0 borte mot West Bromwich i kveldskampen. Det betyr at både Liverpool og Chelsea har 32 poeng, men London-klubben inntar førsteplassen på bedre målforskjell. Chelsea har +28 mot Liverpools +13. Manchester United halser etter med 24 poeng på 3.plass og en kamp mindre spilt.
- Det var veldig viktig å vinne i dag, og vi er veldig fornøyde med resultatet, sier Kuyt.
  
- Det er alltid tøft å komme til Bolton og slå dem, men det gjorde vi også. De jobbet hardt, men jeg synes vi fortjente å vinne.  De ga alt de hadde i andre omgang, og de var et veldig fysisk lag.
  
- De prøvde å spille lange baller, og selv om vi ikke hadde så mye ballinnehav i andre omgang som i første, hadde vi likevel store sjanser. Vi er veldig fornøyde med 2-0-seier.
  
Dirk Kuyt roser Fabio Aurelio for den flotte målgivende pasningen.
- Det var et flott innlegg fra Fabio, og det var et bra mål. Noen ganger må du være litt heldig for å score et mål som dette, men innlegget gjorde det enkelt for meg.

Dirk Kuyt har vært en av Liverpools beste spillere denne sesongen. Han bryr seg ikke om hvor på banen han spiller så lenge han kan hjelpe laget til triumfer. 
- Det spiller ingen rolle for meg om jeg spiller på høyre eller foran på topp. Det viktigste er å være med og vinne kamper, og jeg tror det går bra.
  
- Vi ser ikke lengre enn til neste kamp. Vi kan ikke se for mye fremover fordi hver kamp blir vanskelig. Vi må bare holde fokus og være klar til neste kamp.

Rafa fornøyd med Torres
Rafael Benítez var fornøyd med det han fikk se av Fernando Torres. Spissen spilte den siste halvtimen.
- Torres så bra ut da han kom inn, men han er ennå ikke tilbake på sitt beste, sier Rafa.

Kun Voronin og Anderson spilte av utlånsspillerne
+ Andriy Voronin ble byttet ut i siste spilleminutt da Hertha Berlin beseiret Hamburger SV 2-1 hjemme.

+ Paul Anderson spilte hele kampen for Nottingham Forest i 2-2-kampen borte mot Bristol City.

+ Jack Hobbs og David Martin var ubenyttede reserver da Leicester spilte 2-2 mot swindon på County ground.

+ Godwin Antwi var benkesliter for Tranmere mot Southend. Oppgjøret på Prenton Park endte også 2-2.

+ Craig Lindfield var ikke involvert for Bournemouth. "The Cherries" tapte 0-3 mot Accrington Stanley på fremmed gress.

+ Klubbene til Adam Hammill (Blackpool), Sebastian Leto (Olympiacos) og Miki Roque (FC Cartagena) skal i aksjon i dag.