- Vil bli bedre for hver kamp

Rafael Benitez mener at en vanskelig pre-season er årsaken til at Liverpool har slitt spillemessig under sesongåpningen. Manageren tror på minst et nytt kjøp før deadline.

- Vi vil litt om litt bli bedre, og når gruppespillet i Champions League begynner vil vi være klare, sier Rafa til Liverpools hjemmeside. For de som ikke har fått det med seg starter altså Liverpool mot Marseille 16.september i Champions League, tre dager etter at man har møtt Manchester United på Anfield.

- Det er ikke lett når du har hatt den pre-season som vi har hatt. Noen ganger har vi hatt så mye som ti spillere ute av forskjellige årsaker, landskamper eller OL, fortsetter manageren.

- Siden har du to eller tre spillere tilbake en uke, og den neste uken har du flere. Torres, Arbeloa, Reina og Alonso kom alle sent tilbake p.g.a. av Euro 2008. Siden hadde vi de tre som kom tilbake fra de olympiske leker, først Babel, så Lucas og deretter Mascherano.

- Nå har vi imidlertid sett at Mascherano vant gullmedalje og Liverpool har kommet til gruppespillet i Champions League, slik at det hele har endt godt. Nå har vi spillerne tilbake og selvtilliten vi behøver får å få en sesong med suksess.

- Vi vil hele tiden bli bedre. Etter at spillerne kom tilbake vil vi bli bedre for hver kamp, og vi vil være helt klare til gruppespillet.

- Vi arbeider for å forbedre troppen, men det er ikke lett å hente inn mange spillere når transfervinduet nærmer seg slutten. Kanskje greier vi bare å skaffe oss en.