- Vil ikke risikere Torres

Rafa Benitez understreker at man ikke vil ta noen sjanser med Fernando Torres, men utelukker heller ikke at toppscoreren kan bli spilleklar til kampen mot Chelsea. Atletico berømmer fansen.

- Må være hundre prosent klar
Liverpool har jobbet intenst de siste dagene med å prøve å få Fernando Torres frisk, og i samråd med spilleren ble 24-åringen hjemme da man i midtuken spilte mot hans tidligere klubb Atletico Madrid. Rafael Benitez understreker overfor Liverpool Echo at det ikke vil bli snakk om å ta noen form for risk i forhold til den skadede hamstringen til Fernando, men manageren utelukker heller ikke at angriperen kan bli klar allerede til søndagens kamp mot Chelsea.

- Hvis han ikke er hundre prosent vil vi ikke risikere ham, forklarer Rafa.

- Vi vil ta en sjekk på ham i dag, men det vil bli vanskelig for Fernando å bli klar.

- Hvis han ikke er i stand til å spille har vi uansett tro på våre andre spillere. Vi har spilt mange gode kamper uten store navn og det er derfor naturlig at vi har tiltro til vår tropp.

Rafa har foreløpig ikke sagt noe mer om situasjonen til Robbie Keane, Steven Gerrard og Xabi Alonso, men uttalte tidligere at han ikke anså deres skader som alvorlige og at det var en god sjanse for at de blir friskmeldte.


Sportslige fans
Atletico Madrid gjentar i dag det som presse og politi også uttrykte etter onsdagens kamp, nemlig at oppførselen til supporterne var helt eksemplarisk.

I en uttalelse på sin hjemmeside heter det:
"Det var to lag som spilte uavgjort ute på banen, men begge grupperinger med supportere vant - med stor margin.
Det er det ingen tvil om.

Supporterne til Atletico Madrid og Liverpool satte et perfekt eksempel og av den grunn vil "Atleti organisation" takke alle fans for deres utrolig sportslige opptreden.

Alle supporterne som møtte opp på Vicente Calderon sørget for at dette ble en hendelse hvor man viste respekt for motstanderen og fikk 10 ut av 10 for sportsånd."