Ablett fornøyd med seniorspillerne

Gary Ablett sier seg meget godt fornøyd med innsatsen til Xabi Alonso, Harry Kewell, Daniel Agger og Martin Skrtel etter gårsdagens reservelagskamp.

Gary Ablett roser i dag Xabi Alonso og Harry Kewell for innsatsen i gårsdagens reservelagskamp, der duoens scoringer bidro til at Manchester United ble slått 2-0. Dermed styrket Anfield-klubben grepet om tabelltoppen.

- Manchester United er en av våre største rivaler, uansett hvilket nivå det spilles fotball på. Jeg syntes vi fortjente seieren, uttaler trener Ablett til liverpoolfc.tv i dag.

- Vi er godt fornøyd med spillet. Det var flott å se Daniel Agger tilbake på banen, og Martin Skrtel var også en klippe i forsvaret. Xabi Alonso og Harry Kewell var ekstremt profesjonelle, og gjorde begge en meget bra kamp. Harry har ikke spilt mye i det siste, men han gjorde en vakker scoring som vil styrke selvtilliten hans.

- Krisztian Nemeth gjorde en god innsats når han skaffet oss straffesparket som vi tok ledelsen på, og jeg er godt fornøyd med ham og fremgangen han gjør. Det er fint å toppe tabellen, men vi må fortsette den gode utviklingen både som individuelle spillere og som gruppe. Vi har fem virkelig tøffe kamper igjen, og vi ønsker å holde stilen og forbli på toppen av tabellen, avslutter Ablett.