Ablett fornøyd med sine gutter

Gary Ablett glad for at reservelaget viser fremgang. Nemeth aktuell for førstelaget mot Villarreal. Finale i Lancashire Senior Cup på onsdag. Villa kjøpte tidligere Liverpool-keeper.

Gary Ablett lovpriset karakterstyrken til mannskapet som klarte 1-1 mot Stockports førstelag i går. Liverpools unge reservelag ble hardt presset gjennom hele treningskampen mot League One-laget, men de røde klarte å reise kjerringa etter det store tapet for Peterborough forrige helg.

- Vi kjempet virkelig bra, og virket farlige på kontringer. Vi lærte mye av forrige helgs tap mot Peterborough, og dette var en langt bedre forestilling fra vår side. Vi måtte jobbe knallhardt, men jeg er virkelig godt fornøyd med guttene. Lagånden og holdningene var førsteklasses, sier Ablett om gårsdagens kamp.

- Gerardo Bruna gjorde et flott mål, og det var også fint å kunne gi akademispillerne Alexander Kacaniklic, Nathan Eccleston, David Amoo og Jack Metcalf spilletid. Vi benyttet ikke Krisztian Nemeth, ettersom han har en liten skade. Jeg ønsket ikke å risikere noe i tilfelle Rafa ønsker å bruke ham i førstelagets treningskamp mot Villarreal på onsdag, sier reservelagsmanageren til Liverpoolfc.tv.

Sommerkjøpet Vincent Weijl gjorde sin debut for reservelaget, og Ablett mener at den nederlandske spissen har stort potensial.

- Vincent gjorde en grei figur, og kan være fornøyd med at han var delaktig i scoringen vår. Han har mye å lære taktisk sett, men han er en trussel hver gang han går fremover, og har en god venstrefot, slår Ablett fast.

Reservelaget spiller for øvrig offisiell kamp allerede onsdag kveld. Da møter de Manchester United i finalen av Lancashire County FA Canterbury Senior Cup. Kampen går på banen til Lancashire County FA i Leyland, og har avspark klokken 20.45.

Friedel til Villa
Tidligere Liverpool-keeper Brad Friedel har forlatt Blackburn til fordel for Aston Villa. Den nå 37 år gamle amerikaneren kom til Liverpool i desember 1997, og spilte 31 kamper for de røde. Ferden gikk videre til Blackburn i november 2000.