Ablett fornøyd - men ikke ferdig

Gary Ablett sa seg godt tilfreds etter at hans lag har vunnet Premier League Reserve North, men nå ønsker han at man skal fokusere mot også å slå vinneren av den sørlige avdelingen.

Liverpool har tidligere vunnet reserveligaen 17 ganger, og mandag kveld tangerte man seniorene ved å ta hjem trofé nummer 18.

Kanskje en sannhet med modifikasjoner siden man siden 1999 har hatt to avdelinger, og man vant den nordre serien også i 2000. De tre siste årene har vinnerne av nord og sør spilt mot hverandre, og Gary Ablett ønsker nå at man kan kalle seg mestere etter å ha slått "søringene".

Premier League Reserve South er ikke avgjort, men Aston Villa har et klart overtak med en poengs ledelse og to kamper mindre spilt enn Reading. Reading vant for øvrig finalen i fjor.

Ablett kunne uansett fornøyd samle alle spillerne etter kampen, også de som ikke var med i troppen til seieren mot Blackburn, og det har helt sikkert blitt en hyggelig busstur tilbake til Liverpool.

- Det tegner bra, erkjente en beskjeden trener til LFC TV. 

- Gjennom den måten vi har spilt på denne sesongen må vi ha tro på at debuten til Damien Plessis bare var den første av mange som kommer opp fra reservelaget.

- Vi håper at 3-4 fra dette laget kan greie å ta spranget opp.