Ablett glad for Darby-debut

Gary Ablett fryder seg over at Stephen Darby fikk sin førstelagsdebut i forrige uke. Nå håper han at kapteinen på reservelaget blir gitt flere sjanser av Rafael Benitez.

Reservelagsmanager Gary Ablett var henrykt over at Stephen Darby debuterte for Liverpools førstelag i Carling Cup-kampen mot Tottenham på White Hart Lane. Darby fikk noen minutter på tampen av kampen, etter at Philipp Degen måtte forlate banen med en metatarsalskade. Reservelagets kaptein satt også på benken mot Bolton i helgen.

- Vi er veldig glade for at Stephen har fått sin førstelagsdebut. Han er en spiller som alltid gir alt. Han fortjente å få sjansen, og jeg syntes han klarte seg veldig bra de ti minuttene han slapp til mot Tottenham, sier Ablett til Liverpoolfc.tv.

- Han beholdt roen, og nå er det opp til manageren om han får flere sjanser. Forhåpentligvis fikk han vist nok mot Spurs til å bevise at han er en mann til å stole på om det trengs.

- Stephen er veldig stabil, og har vært vår kaptein i over ett år nå, noe han så absolutt har gjort seg fortjent til. Han går alltid foran som et godt eksempel for andre, og med Philipp Degens skade kan det bli flere sjanser for ham, avslutter Ablett.

Liverpools reservelag spiller for øvrig hjemme mot Wigan på Halliwell Jones Stadium i Warrington i morgen kveld. Avspark er klokken 20.00 skandinavisk tid. Kampen kan ses live på LFC TV.