Ablett håper på ligagull

Reservelagets manager forteller om gode dager i Dr Pepper Dallas Cup, og ser nå fremover mot sesonginnspurten og møtet med Everton om en uke. Hicks overleverte troféet.

Reservelaget har de siste ni dagene spilt fem kamper i USA, og stakk til slutt av med troféet i turneringen Dr Pepper Dallas Cup. De unge røde vil returnere til Liverpool i løpet av morgentimene på tirsdag, og har god tid til å forberede seg for miniderbyet mot Everton neste mandag.

- Det har vært tøft å spille 90 minutter fem ganger på så kort tid. I mine dager ville vi ha klagd og nektet å stille, spøkte Ablett til Liverpoolfc.tv i ettermiddag.

- Nei, det har vært en god erfaring. Vi har møtt lag med forskjellige formasjoner, fra forskjellige lang og forskjellige fotballkulturer. Guttene har oppført seg glimrende, og opprettholdt det gode navnet til Liverpool Football Club.

Med seier over Everton om en uke, vil Liverpool ha et forsprang på ni poeng i reservelagsserien.

- Dette er det første troféet jeg har vunnet som manager, og nå ønsker vi enda et ved å vinne den nordre reservelagsligaen, for så å forhåpentligvis slå vinnerne fra sør.

Tom Hicks var mannen som overleverte troféet fra Dr Pepper Dallas Cup til kaptein Stephen Darby.

- Han ga Stephen troféet. Før kampen viste jeg ham rundt i garderoben, og han fikk møte spillerne. Jeg synes de responderte godt på det.

Reservene scoret hele 26 mål på de fem kampene i statene, og to av dem sto Krisztian Nemeth for i finalen.

- Han gjorde det bra. Andras Simon spilte også bra, og scoret mål i semifinalen. Craig Lindfield scoret seks mål totalt, så spissene våre ser ut til å ha funnet formen.

Et skår i gleden er at flere spillere har pådratt seg skader i løpet av USA-oppholdet. Fire spillere har pådratt seg smeller i løpet av de ni dagene i Dallas.

- Gerardo Bruna har et lårproblem, mens Mikel San Jose har pådratt seg en lårhøne. Forhåpentligvis rister de disse skadene av seg. Det er nok litt mer alvorlige skader på Gary Mackay-Steven, som har en mer alvorlig lårskade, og Ryan Crowther som har pådratt seg en hamstringskade.