Ablett ikke imponert over dommeren

Reservelaget tapte i går kveld sin sjette kamp for sesongen. Trener Ablett føler at tapet mot Bolton på mange måter kan tilskrives manglende evne til å ta vare på sjansene, samt en svak dommer.

Krisztian Nemeth ga Liverpool ledelsen i første omgang, men etter at Daniel Ayala ble utvist et drøyt kvarter ut i andre omgang raknet det for de røde.

- Jeg er meget godt fornøyd med vårt spill, både da vi var 11 på banen og når vi måtte klare oss med 10 mann. Før pause hadde vi ballen mest, skapte sjanser og var uheldige som ikke gjorde et par mål til. Det kan Bolton takke sin målvakt for, sier Ablett til Liverpoolfc.tv.

- Kampen sett under ett var spillet meget oppløftende. Vi var veldig skuffet over egne prestasjoner i forrige kamp mot Blackburn, men mot Bolton viste vi vårt sanne jeg og nærmet oss det vi prøver å oppnå. Vi lot ballen gjøre arbeidet.

Selv om de røde ble redusert til 10 mann, var de nær ved å ta poeng fra Bolton. Liverpool ble nemlig snytt for et klart straffespark da Nemeth ble lagt ned i feltet. En situasjon som gjorde Ablett rasende.

- Etter pause prøvde Bolton mer enn før pause. Jeg vil ikke kommentere utvisningen før jeg har sett situasjonen på TV. Jeg tror deres første mål kanskje var offside, og etter at Bolton gjorde sitt andre mål synes jeg vi i alle fall burde ha hatt minst ett straffespark. Situasjonen der Krisztian ble lagt ned var soleklar. Hvorfor skulle han runde keeper og så falle?

- Sett under ett synes jeg dommeren var svak, men nå ser vi frem til kampen mot Hull med mer selvtillit. Vi vet at dersom vi spiller som mot Bolton igjen, vil vi ha gode muligheter til å ta poengene, avslutter Ablett.

Reservelagets kamp mot Hull spilles i Warrington kommende tirsdag, med avspark klokken 20.00 skandinavisk tid.