Ablett trekker frem det positive

Gary Abletts mannskap mistet to poeng dypt på overtid i går, og selv om reservelagstreneren er skuffet tar han med seg det positive. Marseille til alle fancardholdere, West Ham på åpent salg.

Gary Ablett mener reservelaget kan ta med seg mye positivt fra gårsdagens bortekamp mot Newcastle, selv om seieren røk sent på overtid. Vincent Weijl ga de røde ledelsen i første omgang, men en utligning fra Andy Carroll etter 93 minutter gjorde at det kun ble poengdeling.

- Etter å ha gjort det så bra i mesteparten av kampen, var det veldig skuffende å slippe inn et mål etter 93 minutter, for jeg følte vi gjorde det veldig bra, sier Ablett til Liverpoolfc.tv.

- Det å forhindre dem fra å skape mer enn en sjanse i andre omgang var bra, men vi skapte noen store sjanser selv når vi hadde ledelsen, og det er skuffende at vi ikke tok vare på dem. Dersom du ikke tar dine sjanser så vinner du ikke kamper. Vi sa i pausen at om vi klarte å score igjen ville vi drepe kampen, men før eller senere ville de få en sjanse som ville koste oss dyrt, og det skjedde. Men jeg synes våre to midtstoppere gjorde det veldig bra, og jeg er fornøyd med hvordan de spilte.

- Vi er skuffet over å slippe inn så sent, men det var en vanskelig ball å forsvare seg mot, og avleveringen var veldig god. Alle spillerne bidro til å gjøre en god kamp, noe som igjen er en positiv ting. Vincent Weijl og Steven Irwin gjorde det veldig bra. De er begge spillere som forbedrer seg. Det var godt å se Krisztian Nemeth tilbake også. Alle forbedrer seg hele tiden. Sett over ett er jeg fornøyd. Det var mye positivt å ta med seg fra denne kampen.

Marseille til alle fancardholdere, West Ham på åpent salg.
Billettkontoret informerer om at alle fancardholdere nå kan få kjøpt billetter til morgendagens Champions League-møte med Marseille.

West Ham-kampen er nå på åpent salg. Dette er en kamp som også supporterklubben har noen ledige billetter til. Trykk her for mer informasjon.