Adebayor klar, Van Persie ute

Arsene Wenger kan i dag melde at Emmanuel Adebayor vil kunne spille i morgen, i motsetning til Van Persie. Moyes har ikke gitt opp fjerdeplassen.

Van Persie ute, Adebayor klar
Arsenal har, i tillegg til at Rosicky, Diaby, Sagna og Eduardo alle er ute til morgendagens kamp, krysset fingrene for deltakelse fra Van Persie og Adebayor. Uttalelser fra Arsene Wenger i dag tyder på at Van Persie vil være uaktuell, mens Adebayor vil kunne spille en rolle i morgen.

- Robin vil ikke være tilgjengelig, men det vil Adebayor. Han er frisk nok til å starte, men jeg vet ikke om han vil vare i stand til å vare i 90 minutter; det er vanskelig å forutsi, sa Wenger til Arsenal.com.

Moyes har ikke gitt opp
Trass i at Liverpool har en solid fempoengsluke ned til Everton, kan i dag Everton-manager David Moyes bebude at man ikke har gitt opp kampen om fjerdeplassen, selv om han først og fremst nå tar sikte på femteplassen i Premier League.

- Vi ttapte Merseyside-derbyet i forrige uke, hvilket ga Liverpool fem poengs ledelse på oss, så vi må nå sørge for at vi ikke lar lagene bak oss tette forspranget vi har på dem.

- Vi er ikke ute av racet om fjerdeplassen, men det synes mye vanskeligere nå. Vi er imidlertid fortsatt i posisjon til å prøve på å klare det. Vi har nå seks kamper igjen, hvorav fire er hjemme. Vi må sørge for at vi vinner hjemmekampene, og det vil gi oss en god slutt på sesongen, het det fra Moyes i samtale med Sportinglife.