Agent tror det blir lett å finne ny klubb

Harry Kewells agent tror ikke det skal by på problemer å finne ny klubb for den skadeforfulgte vingen. Rafa lover offensiv fotball i London.

Under torsdagens pressekonferanse på Melwood avslørte Rafael Benitez at Harry Kewell vil bli frigitt når sesongen er over. Kewell gjorde 11 mål i sin første sesong for Liverpool, før Benitez tok over i 2004, men etter den tid har australieren vært svært skadeforfulgt. Han har slitt med skader både i lyske, kne, lår, ankel og fot. I løpet av de siste fire sesongene på Anfield har han nettet kun fire ganger, og i løpet av de to siste sesongene har han kun spilt 18 kamper til sammen.

Kewells agent, Bernie Mandic, er imidlertid optimist med tanke på å finne en ny klubb til den skadeutsatte vingen.

- Jeg er i samtaler med en rekke klubber, men for øyeblikket ønsker jeg å holde kortene tett inntil brystet, uttaler Mandic til Liverpool Echo i dag.

- Harry har aldri vært lykkeligere og i bedre form enn nå, hevder agenten.

Rafa vil ha offensiv fotball på White Hart Lane
Søndag spiller altså Liverpool sin siste kamp for sesongen, mot Tottenham på White Hart Lane. Før avslutningskampen har de røde totalt nettet hele 117 ganger denne sesongen. Nå vil Rafael Benitez ha enda flere mål, og bebuder at man vil gå offensivt til verks i London.

- Dette kan bli en kamp der begge lag ønsker å angripe. Tottenham har kvalitetsspillere som ønsker å vinne sesongens siste kamp på hjemmebane, så vi vet hva vi har i vente, sier Rafa til liverpoolfc.tv foran sitt første møte med Tottenham under landsmannen Juande Ramos.

- For oss er det viktig å avslutte sesongen med en seier. Vi har spilt bare en kamp i uken den siste tiden, så derfor er det lett for meg å ta ut et sterkt lag, og det akter jeg å gjøre i helgen. Vi kan nå 76 poeng med en seier, og det er ingen dårlig poengsum. Men det er åpenbart at vi trenger enda flere poeng i fremtiden, om vi ønsker å vinne ligaen.

- Det er viktig at spillerne viser den riktige innstillingen på søndag. At de viser sine kvaliteter, og tenker på fremtiden. Vi må vise at vi har et lag bestående av vinnere. Vi prøver å vinne alle kamper, og det blir ikke noe annerledes i helgen.

- Vi har gjort 117 mål denne sesongen, og det er enormt mye. Det er positivt for oss. Folk sier at vi er et defensivt lag, men antall scoringer viser kvalitetene vi besitter. Forhåpentligvis gjør vi noen mål til på søndag.

De to lagene spilte som kjent uavgjort 2-2 på Anfield i høst, i en kamp Benitez ikke har særlig gode minner fra.

- Dette var en av kampene i første del av sesongen hvor vi ga fra oss poeng vi ikke burde ha gitt fra oss. Vi ledet kampen, og hadde sjansen til å øke ledelsen, og så slapp vi inn to mål som var nesten identiske fra åpent spill. Det var et virkelig skuffende resultat for oss den dagen, minnes han.