Agent vil ikke kommentere Celtic-rykte

Harry Kewells agent nekter å kommentere rykter om at vingen kan havne i Celtic. Patrik Berger har reist hjem og skrevet under for Sparta Praha.

Liverpool Daily Post melder nå i kveld at Harry Kewells agent, Bernie Mandic, nekter å kommentere dagens rapporter i pressen om at australieren skal være nær ved å skrive under for Celtic.

Kewell ble som kjent frigitt av Liverpool etter sesongslutt, etter fem år på Anfield. 29-åringen har også vært linket til klubber som Portsmouth og Juventus, samt en overgang til amerikansk fotball og MSL, den siste måneden.

Berger returnerer til Tsjekkia
Tidligere Liverpool-spiller Patrik Berger har i dag skrevet under for Sparta Praha i hjemladet Tsjekkia. Det melder Liverpool Daily Post i kveld. 34-åringen ble frigitt av Aston Villa etter sesongslutt.

Berger har signert en toårskontrakt med Sparta, 13 år etter at han forlot byrival Slavia Praha til fordel for proffeventyret i utlandet. Ferden gikk til Borussia Dortmund, og deretter Liverpool. Midtbanespilleren har også vært innom Portsmouth og Stoke før karrieren i utlandet endte i Aston Villa.