Agger håper å rekke innspurten

Daniel Agger skal ha håp om å kunne spille igjen om en måneds tid. Jan Mølby mener Daniel Agger er en av to spillere som vil være helt avgjørende for Danmarks umiddelbare fremtid.

På en dag hvor Rafa Benitez har gode nyheter angående en kvartett som er ute med skader, er det fortsatt stille rundt Daniel Agger. Dansken ble skadet så langt tilbake som september, da det ble påvist et brudd i foten.

En skade man forventet ville holde ham ute i seks uker, men minst et alvorlig tilbakefall har gjort at den gode midtstopperen fortsatt driver med alternativ trening heller enn å kunne være ute å spille på det grønne gresset på Melwood.

En spesiallaget støvel ble laget, etter at man fikk en diagnose på hva som var galt i Danmark, og som skal ha bedret en situasjon hvor 23-åringen stadig kjente smerter i foten.

Kilder liverpool.no har vært i kontakt med i dag sier at det går sakte fremover, men at man ikke tørr ta noe for gitt når det gjelder et comeback på banen. En håper at Daniel kan være helt klar igjen om en måneds tid, altså i midten av mars.

Danmark hadde en skuffende kvalifisering til Euro 2008, hvor Spania og Sverige gikk videre fra deres gruppe. Situasjonen er nokså lik foran kvalifiseringen til VM i 2010, hvor man har kommet sammen med bl.a. Portugal og Sverige igjen.

Ifølge Jan Mølby er Daniel Agger og Nicklas Bendtner helt avgjørende å ha i form dersom Danmark skal ha forhåpninger om suksess i VM.

- Bendtner skal skyte oss til VM, sier Jan til Ekstra Bladet. - Han er vår nye stjerne, og har alt som skal til. Agger er imidlertid like viktig, for han gir ro til fosvaret.