Agger i troppen

Både Daniel Agger og Martin Skrtel er med i troppen til morgendagens kamp mot Middlesbrough, men det er lite sannsynlig at vi får se sistnevnte. Også Arbeloa og Gerrard er med.

Daniel Agger er tilbake i troppen til morgendagens kamp mot Middlesbrough. Dette er første gang siden metatarsalbruddet i september at han figurerer i en førstelagstropp. Alvaro Arbeloa, Jose Reina, Steven Gerrard og Fernando Torres, som alle sto over FA-cupkampen mot Luton av ulike grunner, er også tilbake i troppen.

Benitez tar også med seg nykjøpet Martin Skrtel til Riverside, men det er lite sannsynlig at han kommer til å være involvert i morgendagens kamp.

Liverpools tropp: Reina, Arbeloa, Finnan, Carragher, Agger, Hyypia, Riise, Pennant, Gerrard, Alonso, Mascherano, Babel, Lucas, Voronin, Kuyt, Torres, Crouch, Benayoun, Kewell, Skrtel, Itandje.

Materazzi har begynt å tenke på Liverpool
Tidligere Everton-stopper Marco Materazzi har begynt å tenke på Inters Champions League-kamp på Anfield om en drøy måned.

- Anfield kan få hvem som helst til å bli lamslått, men jeg tror ikke vi vil skjelve i buksene. Personlig ser jeg på dette som en utfordring, som jeg tror vil bringe frem det beste i meg, sier han til La Gazzetta dello Sport.

- Den korte tunnelen mellom garderobene og banen er noe for menn på hår på brøstet, slår han fast.