Agger positiv til ny kontrakt

Agger virker å være positiv til en kontraktsforlengelse hvis LFC tilbyr ham ny avtale. Benítez berømmer Kuyts arbeidsinnsats. Antwi tilbake for Tranmere.

Rafael Benítez varslet for en stund siden at han vil gi Daniel Agger tilbud om ny kontrakt. Midtstopperen virker å være positiv til en kontraktsforlengelse.
- Hvis jeg får et utspill fra Liverpool, vil jeg se på det med positive øyne. Det passer meg riktig fint dersom jeg står foran en kontraktsforhandling i nærmeste fremtid. Jeg håper at vi kan bli enige om en ny avtale. Jeg vil gjøre alt for å bli her fordi jeg trives og har det riktig godt, uttaler Agger til danske Ekstra Bladet.

Til tross for lite spilletid i høst vil midtstopperen gjerne fortsette karrieren på Merseyside.
- Jeg liker menneskene, og byen er helt fantastisk. Når det er sagt, skal tingene selvfølgelig henge sammen rent fotballmessig. Jeg vet godt at jeg ikke har noen garantier om spilletid, men jeg har hele tiden hatt følelesen av at jeg er god nok til å spille, sier Agger til avisen.


Benítez berømmer Kuyt
Rafael Benítez mener Dirk Kuyts arbeidsinnsats er minst like viktig som nettkjenningene til Fernando Torres og Steven Gerrard. Nederlenderen scoret i ligaen for første gang siden november da han satte inn vinnermålet mot Manchester City forrige helg.
- Hans lagarbeid er fantastisk. Når man snakker om et lag, er det det viktigste, uttaler Benítez til Liverpoolfc.tv.

- Spillere som Kuyt er nøkkelen. Man kan bruke kvalitetene til spillere som Fernando Torres eller Steven Gerrard, men man trenger alltid spillere som jobber virkelig hardt.

- Hvis man har spillere med offensiv innstilling, trenger man spillere som kan gjøre den "stygge" jobben. Man må jobbe hardt i forsvar. Kuyt gjør det defensive arbeidet veldig bra som spiss, og han scorer viktige mål.

Kuyt har slitt med å tegne seg på scoringslista i Premier league, men i Champions League har han 10 fulltreffere på 27 kamper.
- Han har scoret mål i Champions League. Nå har han scoret i ligaen. Jeg tror det var viktig for ham, og alt i alt var det viktig for oss også.

-Alle, spesielt hans lagkamerater, vil være glade på hans vegne. Det er utrolig hvordan han arbeider hver dag, på hver treningsøkt og i hver kamp.

Antwi tilbake for Tranmere
Det var spillefri i de to øverste divisjonene i England denne helgen grunnet VM-kvalifiseringskamper. Leicester hadde tre spillere på landslagsoppdrag, og derfor ble det heller ingen kamp for David Martin og Jack Hobbs mot Yeovil. Godwin Antwi var tilbake i startoppstillingen for Tranmere i 1-2-tapet mot Millwall på Prenton Park. Craig Lindfield var ikke involvert da Bournemouth spilte målløst hjemme mot Rotherham.