Agger spiller reservelagskamp i morgen

Rafael Benitez bekrefter at Daniel Agger vil gjøre sitt lenge etterlengtede comeback etter metatarsalbruddet i reservelagskampen mot Blackburn i morgen kveld.

Daniel Agger gjør i morgen kveld comeback etter metatarsalbruddet han pådro seg i kampen mot Portsmouth 15.september. Det skjer i reservelagskampen mot Blackburn. En kamp som blir vist direkte på LFC TV fra klokken 20.00 i morgen kveld.

Liverpool-manager Rafael Benitez er henrykt over at dansken endelig kan spille kamp igjen, og mener det blir som å ha kjøpt en ny spiller.

- Agger vil spille for reservelaget i Blackburn, og for oss er det som å ha kjøpt en ny spiller. Han er veldig nær et comeback for førstelaget nå, sier spanjolen til liverpoolfc.tv.

- Skaden han pådro seg var egentlig ikke så ille, men vi dro lærdom av problemene Xabi Alonso fikk da han kom tilbake for tidlig, og valgte å være forsiktige med ham. Men vi har savnet ham. Nå vil vi bli mye bedre i andre halvdel av sesongen, spår manageren.

Benitez håper ellers å ha kaptein Steven Gerrard skadefri igjen til kampen mot Middlesbrough på lørdag, etter at han måtte stå over FA-cupkampen mot Luton grunnet en skade på baksiden av leggen.

- Han kan bli spilleklar til lørdag, bekrefter manageren.

- Han gjør store fremskritt med fysioterapeutene, og kan være en mulighet med tanke på neste kamp, legger han til.

Forsvarsspillerne Alvaro Arbeloa og Fabio Aurelio skal også ha fremgang etter henholdsvis legg- og hamstringskade, og Benitez tror også disse to snart vil være tilbake i spill igjen.

- Begge spillerne gjør fremskritt og jobber med fysioterapeutene. Jeg tror nok Arbeloa er nærmere et comeback, da Fabio kanskje vil trenge enda litt tid. Jeg tror begge vil være klare for spill igjen i løpet av neste uke. Kanskje en av dem også vil bli spilleklar igjen til vår neste match, avslutter Benitez.