Agger tar Wigans første mål på sin kappe

Daniel Agger tar alt ansvar for tabben som førte til at Wigan tok ledelsen i lørdagens kamp på Anfield. Dansken forteller at han ble dyktig sliten i sin første ligakamp på over ett år.

Liverpool Echo beretter i dag om en Daniel Agger som var svært lettet etter at Liverpool til slutt klarte å slå Wigan 3-2. Det var som kjent en kjempeblemme av dansken som førte til at gjestene tok ledelsen, og selv om midtstopperen rettet mye på inntrykket ved et fenomenalt raid i forkant av 1-1 scoringen til Dirk Kuyt, så var det de tre poengene som var viktigst.

Agger tar i dag på seg all skyld for Wigans første scoring, i det som var danskens første ligakamp på over ett år.

- Jeg var selvsagt glad for å få starte kampen mot Wigan. Jeg har ventet lenge på det, sier Agger til Echo.

- Det var en teit tabbe jeg gjorde i forkant av Wigans første mål, men slik er fotballen. Du har ikke råd til å henge deg opp i slikt. Du må bare fortsette å spille.

- Heldigvis klarte jeg å riste skuffelsen av meg, og vi vant kampen, noe jeg selvsagt er svært glad for.

- Det var en misforståelse. Jeg hørte ingenting om at noen var like bak meg, men det var min feil. Det er det eneste jeg kan si om saken.

- Det var en virkelig tøff kamp for meg. Veldig hardt. Det er lenge siden sist jeg spilte, så jeg må bli vant med tempoet igjen. Jeg vil bli bedre, forsikrer han.

Agger var henrykt over å ha bidratt til det første utligningsmålet, og lover å fortsette med å bli med fremover når sjansen byr seg.

- Jeg vil alltid prøve å være med fremover for å forsøke å skape ting. Mot Wigan klarte jeg nok det i større grad i første omgang enn i andre. Jeg klarte nesten ikke å forflytte meg etter pause, fordi jeg var så sliten.

- Av og til vil det være fint å få et tidlig ledermål, så vi ikke behøver å jobbe så hardt. Wigan tok ledelsen to ganger, og det betydde at vi alle måtte jobbe hardere. Alle løp, og alle var dyktig slitne etter kampslutt.

- Men når vi vinner kamper på denne måten på dager hvor vi ikke spiller bra, betyr det mye. Det er en egenskap du må ha om du ønsker å kjempe i toppen av tabellen, avslutter Agger.