Aldo usikker på om Rafa får beholde jobben

John Aldridge er slett ikke sikker på at Rafael Benitez er Liverpool-manager neste sesong. Havant håper på Liverpool. Omkampen kan redde Luton. NRK 2 viser Hyypiä-dokumentar i kveld.

Liverpool-legenden John Aldridge uttaler til Sky Sports News i dag at han ikke er villig til å vedde på at Rafael Benitez fortsatt er Liverpool-manager neste sesong. Den tidligere måltjuven håper imidlertid at Rafa ikke får sparken.

- Rafa har gjort en virkelig god jobb. Jeg håper han får de pengene han trenger for å ta oss et nivå opp. Jeg mener vi er en eller to verdensklasse-spillere fra å ta igjen Manchester United. Forhåpentligvis klarer manageren å hente disse i løpet av de neste seks månedene, uttaler Aldridge.

- Jeg håper virkelig at Rafa får fortsette i jobben, men jeg tør ikke å vedde på det. Rafa sier hele tiden de rette tingene, at hans hjerte tilhører Liverpool og at han elsker klubben, men jeg er langt fra sikker på at amerikanerne mener han er den rette for klubben, legger han til.

- Skal Liverpool vinne Premier League nå må de vinne borte mot både Manchester United, Arsenal og Chelsea. De har ikke råd til å tape flere ligakamper, og har heller ikke råd til å spille uavgjort så mange flere ganger frem mot sesongslutt. Det har blitt for mange poengtap på Anfield, som ironisk nok har vært et fort de foregående årene, avslutter Aldo.

Havant håper på Liverpool
Havant & Waterloovilles klubbsekretær, Trevor Brock, håper nå at Liverpool slår Luton, og at hans egen klubb beseirer Swansea i omkampene i FA-cupen i neste uke.

- Trekningen var helt utrolig. Vi er veldig godt fornøyd med den. Vi har mange folk i klubben som er Liverpool-supportere. Vi kunne ikke ha fått en bedre trekning enn dette tror jeg, sier han til liverpoolfc.tv.

Den lille amatørklubbens manager, Shaun Gale, avslører for øvrig at målscoreren i helgens uavgjortkamp mot Swansea, Rocky Baptiste, er Liverpool-fan.

- Han er Liverpool-supporter ja, så dersom han får spille på Anfield vil det være ekstra spesielt for ham, nå på tampen av hans karriere.

Omkampen kan redde Luton
Luton Town kan komme til å selge et par av sine beste spillere før omkampen på Anfield neste tirsdag. Blant annet er lagets kaptein på vei til Colchester, noe som utvilsomt vil svekke League One-mannskapet. Klubben har deadline til klokken 18.00 i ettermiddag med å finne ny eier.

Manager Kevin Blackwell sier til Setanta Sports News i dag at omkampen mot Liverpool kan bli klubbens redningsplanke. Pengene som Luton vil tjene på kampen på Anfield medfører at administratorene kan frigjøre litt midler, slik at spillerne får sine januar-lønninger.

- Det er D-dag i dag. Administratorene vil peke ut hva de vil anse som den foretrukne kjøper i dag. Det vil være et tap for fotballen om klubben dør ut, sier Blackwell.

Dersom ingen kjøpere har meldt seg innen fristen i dag, vil manageren være tvunget til å selge spillerne.

- Vi må få fatt i £2.3M om vi skal kunne fortsette til mai. Spillerne må også nøye seg med redusert lønn. Vi håper å finne en kjøper, men det kan vise seg å være veldig vanskelig.

Mido tilbake for Boro?
Før tirsdagens omkamp mot Luton skal imidlertid Liverpool ut i en viktig ligakamp borte mot Middlesbrough på lørdag. Vertene ser ut til å få egyptiske Mido tilbake til den kampen. Spissen har ikke spilt siden oktober grunnet skade, men planen er at han skal spille en omgang av Middlesbroughs reservelagskamp mot Wigan i morgen. Kommer han helskinnet gjennom den kampen, vil manager Gareth Southgate gi ham en plass på innbytterbenken på lørdag.

Dokumentar om Sami på NRK 2 i kveld
NRK 2 viser den finske dokumentaren "En fortreffelig finne: Sami Hyypiä" klokken 19.30 i kveld. Her får seerne et møte med en av Finlands fremste fotballspillere. Et program vi regner med vil være av interesse for alle norske Liverpool-supportere.

Barca ønsker Westerveld
Sky Sports News melder at Barcelona ønsker å knytte til seg den tidligere Liverpool-keeperen Sander Westerveld.