Alonso for treg for Juve

Claudio Ranieri mener Alonso ikke ville passet inn hos Juventus. Midtbaneespilleren beveger seg for tregt. Sinama-Pongolle ser frem til kampene mot de røde, og skryter av Anfield-publikumet.

Juventus-trener Claudio Ranieri hevder han trakk seg fra videre forhandlinger om en overgang for Xabi Alonso i sommer fordi han følte at midtbanespilleren var for treg.
- Han var en spiller vi ønsket. Selv om han er en ekstraordinær mann og en god proff, er han en spiller som gjorde meg forvirret med sine trege bevegelser på midtbanen, forteller Ranieri.

- På Rafas midtbane, der alle er små soldater, finner han seg selv i en fantastisk posisjon. Men på vår midtbane ville han fått det vanskelig med å støtte midtbanen ettersom Mauro Camoranesi og Pavel Nedved ikke er spillere som hjelper til slik som Liverpools vinger.

Sinama-Pongolle ser frem til Liverpool-kampene
Florent Sinama-Pongolle anser Atlético Madrids kommende kamper mot Liverpool som de største kampene i karrieren. Liverpool gjester Vicente Calderon onsdag 22. oktober.
- For meg er det den største kampen i min karriere, uttaler Pongolle til LFC Magazine.

- Det kommer til å bli veldig, veldig vanskelig, men jeg kan ikke vente med å komme tilbake til Anfield. Det er noe spesielt.

- Det er to gode lag, men Liverpool har mer erfaring enn oss. De er favoritter fordi de alltid spiller i turneringen.

- Men jeg synes Atlético Madrid har et veldig godt lag denne sesongen. Vi har begynt bra. Vi har beseiret lag som Schalke. Jeg vil anta at ikke mange lag ønsker å møte oss.

Pongolle tilbrakte tre år i Liverpool. Deretter forsvant han til Recreativo Huelva etter et låneopphold i Blackburn. Han gleder seg til å komme tilbake til Anfield.
- Jeg har bare vært på Anfield én gang etter at jeg forlot klubben. Det var i semifinalen i Champions League, mot Chelsea.

- Jeg inviterte med meg fire spillere fra Recreativo. Og for en kamp! Jeg hoppet opp og falt over folk da Dirk Kuyt scoret på det avgjørende straffesparket.

- Jeg gikk ut med alle spillerne for å feire etterpå. Alle Recre-spillerne kunne ikke tro hvordan det var. Det finnens ingen stemning i verden som er lik den på Anfield.

- Det var tre gode år for meg, selv om jeg ikke spilte så mye som jeg kunne ha likt. Jeg hadde et godt forhold til fansen. Jeg vet at mange av dem ønsket at jeg skulle få sjansen.

- Jeg kommer ikke til å glemme det fordi de var spesielle for meg, og det er bare rett at jeg ikke skal feire. Alle spillerne som har spilt der, med et god forhold til fansen, vil si nøyaktig det samme.

- Det blir en spesiell kamp. Når Torres og Pepe kommer tilbake til Calderon, vil det bli spesielt for dem. Når jeg og Luis Garcia kommer tilbake til Anfield, vil det bli spesielt for oss

- Oppgjøret har alt. Jeg kan ikke vente. Jeg vil trolig si at det er den største kampen i min karriere.