Alonso glad om han blir

Alonso er sterkt linket til Juventus, men blir tilfreds om han får fortsette karrieren på Anfield. Martin Laursen håper Villa-fansen tilgir Barry.

Rapporter tyder på at Juventus har begynt å se seg om et andre midtbanealternativer enn Xabi Alonso, men spanjolen sier han vil være mer enn fornøyd dersom han får fortsette karrieren på Anfield neste sesong.

Alonso har vært satt i forbindelse med en overgang til Italia de siste ukene, men Juventus og Liverpool har ikke maktet å komme til enighet om en overgangssum for 26-åringen Heller ikke har Liverpool klart å sikre seg Alonsos eventuelle erstatter, Gareth Barry.

- Jeg er veldig fornøyd med Liverpool, byen, folkene og de behadler meg veldig bra, uttaler Alonso til Setanta Sports.

- Det er så mange rykter. Jeg foretrekker å ikke snakke om min fremtid.

- Jeg har alltid sagt at Anfield har vært og kommer til å være én av de beste stadionene i verden.

- Atmosfæren er unik, og fansen støtter deg på en måte man ikke finner på andre stadioner i verden. Det er utrolig.

Alonso imponerte da han spilte for Spania mot Hellas under EM. Den nykårede europamesteren sikter seg nå inn på å hjelpe Liverpool til suksess i Premier League, så fremt at han fortsetter i klubben.
- Det er stort å være europeisk mester med min klubb og mitt land, men nå vil jeg ha en ligamedalje. Det er tingen som mangler. Jeg ville like å vinne Premier League.

- Premier League er så attraktiv, og det finnes så mange gode lag. Det er vanskelig å vinne den, og det har blitt bevist ved at Manchester United, Chelsea og Arsenal blir mestere.

Laursen håper Villa-fansen tilgir Barry
Gareth Barry har blitt sterkt kritisert av sine egne supportere for at han ønsker å forlate Aston Villa til fordel for Liverpool. Midtbanespilleren lot også manager Martin O'Neill få gjennomgå i et avisintervju, noe som førte til at han ble bøtelagt og utestengt fra trening. Klubbkamerat Martin Laursen håper imidlertid Villa-fansen tilgir Barry.
- Gareth har spilt herlig fotball for denne klubben i 10 år, er en stor spiller og spiller fast for England.

- Han har vært briljant de siste to årene. Det er derfor prisen er høyere nå. Det er trist at det skal ende slik for en spiller som har gjort så mye for denne klubben.

- Jeg er lei meg for at fansen er sint på ham nå. De må huske på hvor mye han har gjort for denne klubben. Han har virkelig vært en god spiller.

- Med kvalitetene hans og målene han har scoret, så synes jeg ikke supporterne skal glemme det. Selvsagt forstår jeg at fansen vil beholde de beste spillerne.

- Men vi snakker om en kar som har vært her i 10 år, spilt over 300 kamper for klubben, blitt den yngste i Premier League til å spille 300 kamper.

- Han har gjort så mange fine ting for denne klubben. Forhåpentligvis kommer fansen til å huske det.