Alonso innser at Italia blir neste stopp

Xabi Alonso erkjenner nå langt på vei at han kommer til å spille i Serie A neste sesong. Carragher tror at Torres vil ta EM med storm.

Xabi Alonso sier i dag at han er smigret over tilbudet han har fått fra Juventus.

- Jeg avventer situasjonen. Jeg vet at Juventus vil ha meg. Jeg vet de allerede har vært i kontakt med Liverpool og agenten min, siteres han i Gazzetta dello Sport.

- Jeg er virkelig smigret over at en så sterk og historisk klubb som Juventus vil ha meg. Juventus er en veldig spesiell klubb, og en klubb som jeg liker.

- Jeg har stor respekt for spillere som Del Piero, Buffon, Nedved og Trezeguet, som hadde mot til å bli med Juventus ned i Serie B. Det er noe jeg beundrer dem for. Etter fire år i La Liga og fire år i England, vil spill i Italia på en måte fullføre min karriere, sier Alonso, og erkjenner med det langt på vei at Liverpool-karrieren er over.

- Jeg tror ikke jeg vil få problemer med å omstille meg til spill i Serie A. En god spiller er komfortabel uansett hvor han spiller.

Carra tror at Torres vil ta EM med storm
Jamie Carragher spår i dag at Fernando Torres vil bli den store EM-stjernen i sommer. Turneringen starter som kjent når Sveits er vertskap for Tsjekkia i Basel i ettermiddag.

- Torres er på plass i EM som den beste spissen i verden, og forhåpentligvis klarer han å bevise det med Spania. Gjør han det, lover det bra for oss med tanke på neste sesong. Han kan utgjøre den store forskjellen for Spania. Dersom man ønsker å vinne turneringen må man han en toppscorer på laget. Det er Torres kapabel til å bli, sier Liverpool-stopperen til Echo i dag.

- Spania har også andre spisser, som David Villa, men de håper nok at Torres vil gjøre 5-6 mål og spille like bra som han har gjort for Liverpool. Det tror jeg også han er i stand til.

- Dersom både Spania og Portugal går videre fra gruppespillet, kan Torres og Ronaldo bli spillerne som avgjør det hele. Jeg håper Portugal kommer langt, slik at Ronaldo blir utslitt foran neste sesong. Jeg tror at en av de to vil bli turneringens toppscorer, og den av dem som er i best form kan avgjøre turneringen.