Alonso nær startoppstilling

Xabi Alonso er en av de som nevnes som mulig forandring hos Spania, som likevel ventes å bruke sin faste startellever mot Russland. Crouch linkes til London. Trolig ny klubb for Pongolle.

Torres fra start
To av de mest underholdende og imponerende lagene i EM møtes i Wien i kveld, da Spania og Russland skal gjøre opp seg i mellom for å kjempe om hvem som møter Tyskland i finalen på søndag.

Trener Luis Aragones har benyttet samme startellever, fra hans disipler nettopp slo Russland 4-1 i den første gruppespillkampen, i turneringen så langt. Unntaket var da man hvilte nesten hele laget mot Hellas etter at avansementet allerede var klart.

Aragones har denne uka antydet at Marcos Senna og David Villa er blant de spillerne som nå virker slitne, og avisen AS tror Xabi Alonso og Cesc Fabregas vurderes for å komme inn. Avisen Marca hevder at Santi Cazorla, vingen fra Villerreal, som har gjorde flere gode innhopp, er nærme å få tillit fra start.

Sannsynligvis velger imidlertid spanjolene den samme elleveren, med Villa og Fernando Torres på topp og med Xabi Alonso på benken.


Crouch linkes til store klubber
Agenten til Emmanuel Adebayor, Vincenzo Morabito, sier at Peter Crouch er en av spillerne som man vurderer på Emirates som erstatter for Adebayor som ifølge rådgiveren har 80% sjanse til å følge tidligere lagkamerat Matthieu Flamini til Milan.

- Arsenal sjekker transfermarkedet for å få inn en mann som kan erstatte Adebayor, fortalte Marabito til italiensk fjernsyn.

- Navnene det blir snakket om er Peter Crouch, Roque Santa Cruz hos Blackburn og tyske Mario Gomez.

Tabloide Daily Mail hevder på sin side at Tottenham vurderer å legge inn et bud for Crouch og Yossi Benayoun. Manchester City og Mark Hughes rapporteres også å være interessert.

Inntrykket er likevel at Portsmouth fortsatt er mest aktuelt for lange Peter, hvis klubbene kan komme til enighet. Pompey skal ha budt £7M cash og ytterligere £2M ut fra kriterier, mens Liverpool ber om £12M. De røde vil trolig si ja takk til £10M kontant.


Flo trolig på flyttefot
Tidligere angriper på Anfield, Florent Sinama-Pongolle, er på vei til en ny klubb etter at Recreativo Huelva skal ha akseptert et bud på £7,9M fra Atletico Madrid og Benfica. Etter en bra sesong i La Liga er Atletico favoritt til å sikre seg 23-åringen.