Alonso om hendelsesrik uke

Xabi Alonso snakker ut om hva som, for ham, har vært ei uke rik på begivenheter, samtidig som han understreker viktigheten av gårdagens seier. Kuyt om Rafas støtte.

Xabi Alonso sier seg, i et intervju med Liverpools offisielle hjemmeside, fornøyd med hva som har blitt en perfekt uke for spanjolen. Tirsdag fikk han en sønn, samtidig som Liverpool avanserte i Champions League, og lørdag var han delaktig da Liverpool tok tre poeng mot Reading.

- Det har vært en stor uke, for klubben, og selvsagt også for meg personlig. Det er veldig spennende, og jeg er fornøyd med alt for øyeblikket.

Med et hardt kampprogram i tiden fremover, var det viktig å få med seg tre poeng fra gårdagens kamp mot Reading. Alonso legger ikke skjul på at det ble en hard kamp, da Marek Matejovsky ga Reading en tidlig ledelse.

- Det var en veldig tøff kamp. De gjorde det bra, som scoret på en dødball i starten av kampen. Det levnet oss en hard oppgave, men vi var heldige nok til å score to mål.

- Mot slutten presset de hardt, og vi måtte forsvare oss, men vi var gode nok til å legge beslag på de tre poengene vi trengte for fortsatt å ha fjerdeplassen.

Kuyt om Benítez støtte
Dirk Kuyt har prestert under par i en del av sesongens kamper, og sies å ha slitt etter at hans fremste støttespiller, hans far, tapte kampen mot kreften i fjor. Hollenderen hevder i et intervju med Daily Mail at Rafael Benítez er en som har støttet ham hele veien, hvilket han er takknemlig for:

- Benítez er en veldig stor manager, den beste jeg noensinne har hatt. Alle vet at jeg har hatt en vanskelig tid i den perioden. Han var der for meg, og det var av stor betydning. Han brydde seg.