Alonso ønsker seg vekk

Ifølge Liverpool Daily Post så har Xabi Alonso informert Rafael Benítez om at han ønsker en ny utfordring. Arsenal er interessert, men prisen er for høy.

Liverpool Daily Post skriver at Xabi Alonso ønsker å forlate Liverpool, men kommer sannsynligvis til å bli priset vekk fra en overgang til Arsenal. Den spanske midtbanespillerens fremtid har vært et av de store samtaleemnene i sommer, spesielt med Rafael Benítez' ønske om å kjøpe Gareth Barry.

Alonso var nær en overgang til Juventus inntil avtalen kollapset da italienerne gikk for en billigere løsning med Sevillas Christian Poulsen. Alonso har blitt satt i forbindelse med Arsenal, og Rafael Benítez avslørte i går at det hadde pågått samtaler mellom representanter fra Liverpool og Arsenal. Men Arsene Wenger vil trolig ikke betale Liverpools prisforlangende for 26-åringen. Alonso er også cup-tied i e-cupene frem til nyttår etter at han spilte Champions League-kvalifiseringskampen mot Standard Liège.

Midtbanespilleren, som kom fra Real Socieded for £10,7 millioner i august 2004, ble tiljublet av hjemmefansen i treningskampen mot Lazio i forrige. Nå har spanjolen informert Benítez om at han ønsker en ny utfordring.