Alonso vil bli i Liverpool

Xabi Alonso uttaler til Setanta Sports at han slett ikke ønsker seg bort fra Liverpool. Fernando Torres ble nummer to da fotballskribentene kåret ”Årets Spiller”.

Xabi Alonso har ingen planer om å forlate Liverpool i løpet av sommeren. Det sier baskeren til Setanta Sports. I forbindelse med at Aston Villas Gareth Barry har vært linket til Anfield-klubben den siste tiden, har det også versert rykter om at Alonso er på vei bort. Dette benekter altså midtbanespilleren.

- Min fremtid er med Liverpool, ettersom jeg er under kontrakt med klubben. Det er mange rykter ute og går, men jeg bryr meg ikke om dem, sier Alonso til Setanta.

- Vi er stolte over hva vi har oppnådd i Champions League denne sesongen, og spillerne støtter Benitez. Jeg håper å spille i flere Champions League-finaler i min karriere. Semifinaletapet for Chelsea var hardt å svelge, men vi må vise oss om profesjonelle aktører og avslutte sesongen med stil, uttaler midtbanespilleren.

Torres på andreplass i journalistenes kåring
Britiske fotballjournalister har kåret sin "årets spiller" i Premier League, og det ble ikke overraskende Manchester Uniteds Cristiano Ronaldo som gikk til topps også i denne kåringen. Ronaldo har jo tidligere blitt kåret til "årets spiller" av spillerne selv, og dette er andre året på rad at han vinner journalistenes avstemning.

Vår egen Fernando Torres kom på andreplass da journalistene i "Football Writers' Association" stemte frem "Footballer of the Year", mens tidligere Liverpool-keeper David James (nå Portsmouth) kom på tredjeplass.

Prisutdelingen vil skje under FWA sin gallamiddag på Royal Lancaster Hotell i London den 15.mai.