Amerikanerne henter inn ekstern investor?

Klubbeierne sliter med å få refinansiert lånet de tok opp da de kjøpte klubben, samt finansieringen av ny stadion, og skal nå vurdere å hente inn en ekstern investor. Fulham dropper Kewell.

Det nye designet for Liverpools nye stadion i Stanley Park kan bli offentliggjort senere i dag eller senere denne uken, etter møtet mellom Tom Hicks, George Gillett jr og Rick Parry i New York i går. De to arkitektfirmaene som har blitt hyret inn, la frem hvert sitt forslag til en stadion med plass til 70 000 tilskuere, og det er ventet at ledelsen nå har tatt en beslutning om å gå for det ene av dem.

Liverpool Daily Post skriver i dag at det er muligheter for at de nye eierne vil hente inn en ny, ekstern investor for å spre risikoen med å bygge ny stadion. Tabloidavisen Mirror hevder faktisk at amerikanerne allerede har holdt hemmelige samtaler med iren John Miskelly i så måte. Eiendomsmagnaten Miskelly har vært Liverpool-supporter hele livet, og gjorde selv et forsøk på å kjøpe klubben da den var til salgs for ett år siden.

Liverpool-politikeren Peter Kilfoyle begynner nå å bli utålmodig når det gjelder stadionutbyggingen, og oppfordrer i dagens Liverpool Daily Post eierne til å få slutt på usikkerheten som hersker rundt klubben.

Liverpool FC har for øvrig overfor morgenavisen i Liverpool gjentatt at Rafael Benitez sin fremtid på Anfield ikke stod på agendaen, og ikke ble diskutert, på gårsdagens møte i New York.

- Møtet pågikk hele dagen, og det handlet kun om å plukke ut et design for det nye stadionanlegget. Ingen andre temaer stod på dagsordenen, siteres en kilde som har vært tilstede i USA.

Fulham har mistet interessen for Kewell
Daily Mail melder at Fulham har skrinlagt sin interesse for Liverpools Harry Kewell, rett og slett fordi spilleren blir for dyr i drift for dem. Da London-klubben fikk høre australierens lønnskrav, skal kroken ha blitt satt på døra.

Fulham-manager Roy Hodgson skal også ha fått et klart nei fra Rafael Benitez på forespørsel om å få kjøpe Sami Hyypiä.