Anderson håper å møte egen klubb

Utlånte Paul Anderson håper å få spille mot sin egen arbeidsgiver i FA-cupens 4.runde. Det betinger at både Liverpool og Swansea vinner sine omkamper, og at LFC ikke nekter ham å spille.

Liverpools utlånte reservelagsving Paul Anderson krysser nå fingrene for at han får møte sin egen arbeidsgiver i FA-cupen. Det betinger at Liverpool og Swansea vinner sine omkamper, mot henholdsvis Luton og Havant & Waterlooville. Reglementet i FA-cupen tillater nemlig at en utlånt spiller kan spille mot klubben han er utlånt fra, i motsetning til reglementet i Premier League. Anderson håper dermed på en sjanse til å vise seg frem for Rafael Benitez.

- Liverpool var det eneste laget jeg ønsket å møte. Jeg hoppet opp og ned på rommet mitt da trekningsresultatet var klart, forteller 19-åringen til Swanseas offisielle nettsted.

- Mens trekningen fant sted snakket jeg med kompisen min over internett, og ba ham følge med om nummer 10 ble trekt mot nummer 19, fordi det var min drømmetrekning. Og så skjedde det, og jeg kunne nesten ikke tro det. Jeg ble så glad. Dette er utmerket for meg. Jeg ringte umiddelbart til min far og fortalte de gode nyhetene.

Anderson håper nå at Liverpool ikke vil gjøre noen forsøk på å stoppe ham fra å spille i en eventuell kamp de to lagene i mellom. Swansea er forberedt på at det kan komme en slik henvendelse fra de røde. Manager Roberto Martinez håper likevel at man på Anfield vil gi sin velsignelse til at Anderson får spille.

- Jeg er desperat etter å få spille på Anfield. Jeg håper at ingen vil prøve å forhindre at jeg spiller. Jeg har aldri spilt for førstelaget til Liverpool på Anfield. Jeg har kun spilt der i juniorcupen. Jeg har med andre ord spilt foran The Kop før, men aldri foran så mange fans som det er på en førstelagskamp.

- Det vil være fint om jeg kunne gå ut på Anfield og vise både Liverpool-fansen og Swansea-fansen hva jeg er kapabel til. Når du er ung i en klubb som Liverpool, kan du fort bli borte i mengden. Men kan jeg vise supporterne at jeg er ganske god, vil de kanskje begynne å lure på hvorfor jeg ikke spiller der.