Anderson i kanonform

Etter å ha blitt kvitt skadeplagene han har slitt med i månedsvis, dokumenterer utlånte Paul Anderson kanonform for Nottingham Forest for tiden. Howard Webb dømmer på Stamford Bridge.

Anderson kåret til banens beste
Utlånte Paul Anderson imponerte stort i hva som var bare hans andre kamp for Nottingham Forest, mot Ipswich på tirsdag. Vingen spilte sin første hele kamp for skogvokterne, og ble kåret til banens beste spiller i 1-1 oppgjøret mot "traktorgutta". Og det til tross for at han forårsaket straffesparket som ga gjestene utligningen på City Ground. Anderson skal ha vært nær ved å score etter et fantastisk soloraid fra midtstreken, og han hadde også målgivende innlegg til en scoring som ble underkjent for offside.

Howard Webb dømmer på "brua"
Rutinerte Howard Webb fra Yorkshire er satt opp som pipeblåser i toppoppgjøret mellom Chelsea og Liverpool på Stamford Bridge søndag ettermiddag. Webb har dømt Liverpool femten ganger, og det har resultert i bare to tap. Dette blir første gang han dømmer de røde i en kamp mot Chelsea. Tidligere denne sesongen har Webb dømt både Chelsea og Liverpool en gang, nemlig Chelsea - Tottenham 1-1 og Liverpool - Manchester United 2-1.

Linjemenn på Stamford Bridge vil være Darren Cann og Mike Mullarky, mens Rob Styles er fjerdedommer.