Anfield-helt skadet

Marseille har skadeproblemer foran neste ukes kamp i Champions League. Uavgjort og seier for juniorspillere på landskampsoppdrag.

Trekløver med problemer for Marseille
Mathieu Valbuena, som scoret seiersmålet for Marseille da de slo Liverpool på Anfield for et drøyt år siden, har strukket et leddbånd i sitt høyre kne og vil være ute i tre til fire uker. Han vil dermed miste gruppespillkampen foran The Kop til neste uke.

Angriper Bakari Koné og midtbanespiller Karim Ziani sliter i tillegg med skader i kne og lyske, og blir regnet for tvilsomme foran en kamp som Marseille må vinne skal de han noen muligheter til å gå videre fra gruppespillet.

Uavgjort for Buchtmann
Christopher Buchtmann, som kan spille venstreving og venstreback på Liverpools juniorlag, spilte i 65 minutter på midtbanen da hans Tyskland rotet bort seieren i en U17 landskamp mot Østerrike i dag. Østerrike tok ledelsen, men tidlig i 2.omgang hadde tyskerne snudd til 2-1 ledelse. Trener Marco Pezzaiuoli var derfor svært misfornøyd da hans mannskap dominerte utover i 2.omgang men slapp inn en utligning i sluttsekundene.

Shane O'Connor satt hele kampen på benken da Irland U19 vant 2-0 mot Malta i en kvalifiseringskamp til EM.