Arbeloa for Spania

Liverpools skadede forsvarer uttatt i landslagstropp. Ryan Babel fortsatt med, mens Dirk Kuyt er ute for Nederland. Martin Skrtel klar for Slovakia. Hyypiä får hvile. Hilsen fra Momo.

Fire spanjoler
Til neste uke vil det være privatlandskamper over hele Europa, og som vanlig vil det bli nesten folketomt på Melwood.

Den største overraskelsen er at Alvaro Arbeloa er tatt ut i Spanias tropp til en prestisjefylt kamp hjemme mot Frankrike. Forsvareren er for tiden ute for Liverpool med skade, men det virker da som om landslagsledelsen har et berettiget håp om at han kan bli friskmeldt i løpet av kort tid. Pepe Reina, Xabi Alonso og Fernando Torres er også med i troppen.

Hos Nederland er Dirk Kuyt blitt vraket etter en skuffende sesong i helrødt så langt, mens Ryan Babel har fått fornyet tillit til bortekampen mot Kroatia. Martin Skrtel er med i troppen til Slovakia, som reiser til Ungarn.

Finland skal være med i en miniturnering på Kypros, men veteranen Sami Hyypiä er fått fri.


Brev fra Sissoko
Momo Sissoko har sendt dette brevet etter sin overgang til Juventus:

Kjære Liverpool-fans,

Umiddelbart etter at jeg kom til Liverpool forstod jeg hvor mye dette laget betydde.

Nå, etter to og et halvt år, må jeg si farvel og jeg kan ikke skjule den sorgen det er over å forlate en av de beste klubbene i Europa.

Liverpool FC som klubb, deres fans, trenere og mine lagkamerater har sammen hjulpet meg til å bli en bedre spiller og, fremfor alt, en bedre person.

Liverpool FC er en av de største, hvor fansen aldri svikter sitt lag.

Selv under de verste øyeblikkene har du en sterk følelse av at fansen er med deg, støtter deg så mye som de kan, gir aldri opp, og slike fans gjør deg sterkere. Jeg ønsker virkelig å takke dem for å hjelpe meg til å forstå hva fotball betyr i sin reneste form.

Jeg mener Liverpool FC også fungerer slik på grunn av sine ledere; Rafael Benitez arbeider fra daggry til solnedgang, og spillerne vet at de må kjempe for den røde trøya i hvert sekund i hver eneste kamp.

Nå begynner jeg et nytt eventyr i en annen stor europeisk klubb i Juventus. De har også gitt meg sin tillit.

Jeg skal gjøre det jeg kan i hver eneste kamp, men når kampen er over vet jeg hva jeg skal spørre om først ? resultatet til Liverpool FC.

Alle kjenner til legendariske "You?ll Never Walk Alone", og jeg skal aldri glemme den erfaringen og det laget jeg spilte på.

Jeg ønsker å takke alle for å ha fått den muligheten, og ønsker alle lykke til i fremtiden.