Arbeloa håper på en ny mulighet

Alvaro Arbeloa måtte melde forfall til sin første landslagssamling grunnet skaden han har slitt med, og håper på en ny mulighet. Bolton vil kjøpe Guthrie.

I går ble for første gang Alvaro Arbeloa kalt inn I Spanias landslagstropp, men backen måtte melde forfall til Frankrike-kampen førstkommende onsdag grunnet skaden som har holdt ham på sidelinjen de siste par ukene. Nå håper spanjolen, i følge sitater på siden teamtalk, på nye sjanser i fremtiden.

- Treneren ringte meg etter at han hadde tatt ut troppen, for å høre hvordan det gikk med meg, og om jeg ville være i stand til å spille i kampen. Vi kom imidlertid frem til at jeg, siden jeg ikke er 100% klar, vil være best tjent med å utebli.

- Jeg håper at jeg blir kalt inn på ny til neste kamp, for dette ga mersmak. Jeg håper jeg er heldig nok til å få spille i neste kamp.

Spanjolen ble som kjent skadet I kampen mot Aston Villa, og han kan nå avsløre at han fort kan være ute av spill i ytterligere en uke.

- Det er skuffende, siden jeg ikke visste for hvor lang tid jeg ville være ute. Det er synd, siden ting ikke har gått så fort som vi hadde forventet. Jeg er fortsatt rundt en uke unna å være tilbake for fullt.

Om å ha blitt tatt ut i landslagstroppen, sier Arbeloa følgende:

- Jeg ble litt overrasket, for det var ikke noe jeg hadde forventet, men jeg er veldig tilfredsstilt av å være aktuell, og for å ha blitt valgt av treneren. Landslaget virket vanskelig og fjernt for meg, siden jeg aldri har blitt kalt inn. Det var vanskelig for meg å drømme om EM, men nå håper jeg å kunne fortsette på samme vis, og bli tatt ut igjen.

Bolton vil beholde Guthrie
Danny Guthrie har denne sesongen spilt seg til fast plass i Bolton, hvor hans utlån har vært en suksess. Såpass har Danny imponert at hans sjef, Gary Megson, nå ser på mulighetene for å beholde 20-åringen. Bolton-manageren blir sitert på følgende i Daily Star:

- Vi har snakket med Liverpool angående en overgang for Danny. De har imidlertid sagt at de gjerne vil beholde ting som de er, og så se an ting etter sesongen.

- Jeg tror ikke han ønsker seg til noen annen klubb. Han liker seg her, og han spiller førstelagsfotball. Vi vil høre igjen med Liverpool ved sesongslutt. Jeg tror ikke vi har noen opsjon i låneavtalen, men vi får sette oss ned og ta en prat.