Arbeloa og Torres tilbake på landslaget

Torres, Alonso, Arbeloa og Reina tatt ut for Spania. Kuyt og Babel for Nederland. Ytterligere syv røde med landslagsoppdrag. Fire tropper ennå ikke offentliggjort. VM-kvalik 11. og 15.oktober.

Fernando Torres måtte stå over VM-kvalifiseringskampene mot Bosnia-Hercegovina og Armenia grunnet en hamstringstrekk. Nå er spissen tilbake på landslaget til kampene borte mot Estland og Belgia henholdsvis 11. og 15. oktober. Alvaro Arbeloa har blitt tatt med for første gang under Vicente del Bosques ledelse. Totalt er fire Liverpool-spillere med i Spanias tropp. Xabi Alonso og Ppee Reina har nemlig også fått innkallelse.

Dirk Kuyt og Ryan Babel kom med i den endelige troppen til Nederland. De oransje møter Island hjemme og Norge på Ullevaal.

Daniel Agger er med når Danmark møter Malta i København 11. oktober.

Sami Hyypiä har fått tillit av Finlands landslagssjef Stuart Baxter til kampene mot Aserbajdsjan og Russland.

Martin Skrtel er tatt ut til Slovakias oppgjør mot San Marino og Polen.

Javier Mascherano og Lucas skal, som nevnt tidligere, på tur til Sør-Amerika. Argentina møter Uruguay og Chile. Brasil spiller mot Venezuela og Colombia.

Nabil El Zhars Marokko har en helt avgjørende kamp hjemme mot Mauritania om avansement til neste kvalifiseringsrunde.

Utlånte Andriy Voronin er i Ukrainas tropp til hjemmekampen mot Kroatia 11. oktober.

England, Irland, Italia og Israel har ennå ikke offentliggjort troppene, men det forventes at Steven Gerrard, Robbie Keane, Andrea Dossena og Yossi Benayoun blir innkalt.