Arbeloa ønsker Schalke eller Fenerbahce

Alvaro Arbeloa håper på Schalke eller Fenerbahce i kvartfinalen. Fremfor alt ønsker han å unngå de engelske lagene. Flere kanaler viser trekningen. Viktig melding fra Sabra Sportsreiser.

Alvaro Arbeloa ønsker å unngå en engelsk motstander i kvartfinalen i Champions League, når trekningen blir foretatt i Nyon i Sveits fra klokken 13.00 i morgen. Det er første gang at hele fire av kvartfinalistene kommer fra en og samme nasjon.

- Schalke og Fenerbache er mine personlige ønskemotstandere, men jeg vil også være fornøyd med å trekke Roma. Jeg ønsker å unngå engelsk motstand, sier høyrebacken som ble henvist til benken i tirsdagens kamp mot Inter.

- Vi har spilt ganske bra i Champions League til nå, men det vil uansett bli veldig vanskelig å nå finalen. Det er mange gode lag igjen, uttaler han til Marca.

- Vi har vært gjennom en vanskelig periode, men nå virker det som om stormen rundt klubben har roet seg litt og vi er inne i en god periode. Eierne har allerede uttalt at de ønsker at Benitez fortsetter i klubben i mange år, og manageren har også understreket at han ikke akter å forlate klubben.

- Selv føler jeg meg hjemme i Liverpool nå, og trives. Du vet aldri hvor du vil ende opp som fotballspiller, men akkurat nå er jeg veldig lykkelig i Liverpool og ønsker å fortsette lenge i denne klubben, avslutter han.

Trekningen går direkte på flere TV-stasjoner
Morgendagens trekning av kvart- og semifinalene i Champions League kan følges direkte på følgende TV-kanaler (Sendestart i parentes):
SportN (13.00)
Viasat Sport 1 (13.00)
TV2 Sport Danmark (13.00)
Eurosport (13.00)
Sky Sports News (12.30)

Viktig melding fra Sabra Sportsreiser
Sabra Sportsreiser ønsker å meddele til sine kunder som skal på Everton-kampen at de ikke har noen form for forkjøpsrett når det gjelder salg av en eventuell Champions League-kvartfinale hjemme tirsdag eller onsdag etter Merseyside-derbyet. Disse må stille seg i kø som alle andre. 

De som har bestilt flybilletter gjennom Sabra i forbindelse med Everton-kampen må også være oppmerksomme på at det ikke går an å få endret på disse i forbindelse med morgendagens trekning, da billetteringen av disse flybillettene allerede er begynt.

Reisebyrået viser ellers til det salgsopplegget som ble offentliggjort tirsdag kveld når det gjelder bestillinger av tur til kvartfinalen på Anfield. Les de to siste linjene nøye. NB: Kun skriftlige henvendelser på [email protected] fra 09:00 på mandag. Medlemsnummer i supporterklubben være med i bestillingen.