Årets siste kamp for U18

Liverpool U18 møter Manchester United i sin siste kamp i 2008. Det er nummer to og tre på tabellen som skal gjøre opp seg i mellom på lørdag. Steve Finnan mistrives i Spania, og linkes til Blackburn.

Trener Hugh McAuley var svært fornøyd med sine gutter etter at Liverpool U18 i helgen beseiret West Bromwich med 3-0 hjemme på akademiet i Kirkby.

- Jeg ga noen av guttene som ikke fikk spille i cupkampen mot Leeds sjansen mot WBA, og de tok godt vare på sjansen de fikk. Vi tok en flott seier, og scoret tre fine mål, uttaler McAuley til Liverpool Daily Post.

Treneren unngår likevel ikke å se på sitt lag med kritiske øyne.

- Til tider var jeg imidlertid litt skuffet over kvaliteten på spillet, når det gjelder pasningskvalitet og bevegelser.

U18 spiller sin siste kamp før en fire uker lang juleferie kommende lørdag. Da er erkerival Manchester United motstander på akademiet i Kirkby. Avspark er klokken 12.00 skandinavisk tid.

- Vi ligger på andreplass på tabellen, mellom Manchester City og Manchester United. United kan gå forbi oss dersom de slår oss, men det håper vi selvsagt å unngå. Vi håper å avslutte året med et godt resultat. Det faktum at vi fortsatt er med i juniorcupen har gitt oss et løft, og jeg er sikker på at vi vil være klare til innsats igjen når juleferien er over, avslutter McAuley.

Midtstopper Jack Metcalf fikk seg en smell mot West Bromwich, og ble byttet ut i pausen. Han forventes imidlertid å komme til hektene igjen til kampen mot Manchester United.

Finnan mistrives i Spania
Steve Finnans overgang fra Liverpool til Espanyol har vist seg å bli et aldri så lite mareritt for iren. Han har slitt med flere skader, og har nesten ikke fått spilletid. I tillegg skal han lide av akutt hjemlengsel. Totalt har 32-åringen kun spilt 221 minutter med førstelagsfotball for et Espanyol som sliter i den spanske ligaen. Forsvareren ønsker seg nå tilbake til engelsk fotball, og linkes i disse dager til Blackburn.