Atlético forbereder appell

Atlético Madrid er i full gang med å forberede en appell mot UEFAs vedtak om å flytte de neste to CL-kampene 300 km bort fra Vicente Calderon. Capello har tillit til Gerrard og Lampard.

Atlético Madrid er i gang med å forberede en appell for å få forandret UEFAs vedtak om å spille Champions League-kampene mot Liverpool og PSV Eindhoven 300 km unna Madrid. Madrid-klubben fikk også en bot på 150000 euro for tribunebråk og rasistiske bemerkninger mot Marseille tidligere i måneden.
- Når vi har alle detaljene klare, vil vi komme med en offentlig uttalelse, sier Atléticos direktør Clemente Villaverde til klubbens offisielle nettside.

- Vi kommer til å forsvare Atlético Madrid som vi alltid har gjort fordi det logiske er på vår side. Vi har også full støtte fra det spanske fotballforbudnet.

Klubben har frem til fredag klokken 12.00 med å levere en appell. En eventuell appell vil først bli behandlet i et møte i UEFA på søndag, tre dager før Liverpools bortekamp mot Atlético.

Capello har tillit til duoen Gerrard/Lampard
Fabio Capello begynner å bli frustrert over engelsk medias fokus på hvem som skal spille sammen på Englands midtbane. Landslagssjefen har ingen problemer med å bruke Steven Gerrard sammen med Chelseas Frank Lampard.
- Ja, det er alltid det samme. Dersom jeg velger Gerrard, blir jeg spurt "hvorofr ikke Lampard?" Hvis jeg velger Lampard, blir jeg spurt "hvorfor ikke Gerrard?" Jeg tror de kan spille sammen.

- Gerrard har spilt godt i noen kamper. Det er lettere når man spiller for klubben fordi man trener hver dag og kjenner spillerne veldig godt.

- Jeg er alltid fornøyd med forestillingene til Gerrard og Lampard. Men også de andre spillerne. Jeg liker ikke å snakke om én eller to spillere.

- Jeg må bestemme meg for startoppstillingen. Dere må vente til etter siste treningsøkt, så vil jeg bestemme. Jeg må avgjøre formasjon for førsteelleveren. Det handler ikke om én spiller.