Atletico-fansen med UEFA-protest

Atletico Madrids supportere akter å protestere mot det de anser som falske rasisme-anklager fra UEFA under morgendagens kamp mot Liverpool. Gerrard igjen bokaktuell. Lampard frykter Liverpool.

Liverpools tropp lettet fra John Lennon Airport klokken 10.00 lokal tid i dag, og landet i Madrid klokken 13.30. Som annonsert var ikke Fernando Torres med på flyet. Om en halvtimes tid skal Rafael Benitez og en av Liverpool-spillerne møte til pressekonferanse på Vicente Calderon, før Liverpools tropp trener på stadion klokken 19.30. Atletico Madrid vil for øvrig ha pressekonferanse kl 20.30 og trening kl 21.00.

Atleticos fans planlegger en protest mot UEFA og deres vedtak om å straffe klubben, i forbindelse med kampen i morgen. Protesten har fått navnet "Da la espalda a la UEFA" - "Snu ryggen til UEFA" - hvor hjemmefansen vil snu ryggen til gressmatta og pipe mens Champions League-hymnen spilles like før avspark. Atleticos supportere hevder nemlig at beskyldningene om at de har kommet med rasistiske tilrop er falske, og hevder at det taktfaste "Kun, Kun, Kun" under kampen mot Marseille refererte til deres egen spiss Sergio Aguero, og ikke hadde noe med rasisme å gjøre.

Ny Gerrard-bok
Steven Gerrard er igjen bokaktuell. Han markerer nemlig at han har vært Liverpool-kaptein i fem år ved å gi ut boken "Steven Gerrard: My Captain's Book". Boken innholder scouserens syn på hva som trengs for å bli kaptein, hva rollen innbærer både på og utenfor banen, og et innsyn i hans egen kaptein-karriere.

- Hver gang vi vinner en fotballkamp, og jeg bærer kapteinsbindet, gir det meg et utrolig løft. Det samme når du leder laget ut på banen, forteller 28-åringen til Liverpoolfc.tv.

- Boken er historien om min karriere som kaptein så langt, der jeg forteller om hvordan det er å inneha et så ærefult verv for klubben jeg har elsket hele livet, legger han til.

Lampard frykter Liverpool
Chelseas Frank Lampard har allerede begynt å tenke på søndagens toppoppgjør mot Liverpool på Stamford Bridge.

- Liverpool leverer gode resultater helg etter helg, på en måte de ikke har gjort de siste par årene. De blir en stor trussel for oss denne sesongen, uttaler Chelsea-stjernen til Mirror.