Aurelio eller Arbeloa kommer inn igjen

En hemmelighetsfull Benitez forteller at enten Fabio Aurelio eller Alvaro Arbeloa vil komme inn i forsvarsrekka igjen mot Arsenal, men vil ikke avsløre hvem.

Rafael Benitez kunne på dagens pressekonferanse avsløre at enten Alvaro Arbeloa eller Fabio Aurelio vil komme inn i forsvarsrekka igjen til kampen mot Arsenal på Emirates i morgen kveld. Duoen ble hvilt i lokaloppgjøret mot Everton på søndag med tanke på kvartfinalen i Champions League.

- Vi ønsker å benytte en av dem, men jeg vil ikke offentliggjøre hvem ennå, uttalte Benitez.

Så da gjenstår det altså å se om det er Arbeloa eller Aurelio som kommer inn på laget, og også hvem som i tilfelle må vike plass av de fire som utgjorde forsvarsrekka mot Everton.

Benitez bekreftet også det vi antydet tidligere i dag, nemlig at Javier Mascherano vil starte kampen i morgen etter å ha sonet suspensjon mot Everton på søndag.

- Javier er tilgjengelig til denne kampen, og vil starte den. Han spilte bra før suspensjonen, og det er ikke tvil om at han vil være viktig for oss mot Arsenal.

Liverpoool-manageren tror ellers at Arsenal vil bekymre seg for hvordan de skal klare å stoppe Fernando Torres.

- Arsenal vet at Torres er i kanonform og scorer masse mål, og de vet at han vil være et problem for dem. Fernando vet også at dersom vi spiller bra, så vil han gjøre mål. Han vil jobbe hardt for laget. I Champions Leauge ønsker han å spille bra og score mål. Han har en fantastisk innstilling, og er en konkurransemann. Mot topplagene må han være fokusert og ha tro på seg selv, ettersom det er vanskeligere å spille mot de beste forsvarerne.

Benitez mener den nye formasjonen er årsaken til at Torres blomstrer i Liverpool.

- I Spania spilte han ensom spiss. Han måtte gå mye på løp ut på vingene, og jobbet virkelig hardt langt nede på banen for å få tak i ballen og få utfordret forsvarere. Her har han Steven Gerrard, Ryan Babel og Dirk Kuyt bak seg, så han kan ligge høyere i banen. Det er årsaken til at han scorer flere mål.