Aurelio kjente ingenting til skaden

Liverpool.no fikk et eksklusivt intervju med Fabio Aurelio etter PSV-kampen. Han spilte sine første 90 minutter etter skadeavbrekket, og kjente ingenting til skaden. 10 poeng holder for avansement.

Liverpool.no møtte Fabio Aurelio etter 3-1 mot PSV Eindhoven. Både Liverpool og Atletico Madrid står med seks poeng før lagene nå møtes i de to neste kampene i Champions League.

Hvordan ser du på situasjonen i gruppa?
- Jeg synes det går bra. Atlético gjør det bra. Den neste kampen i Madrid blir veldig viktig. Det er en kamp der alt kan skje, uttaler Aurelio til Liverpool.no.

Hvor mange poeng holder for avansement?
- 10 poeng. Én seier og én uavgjort er nok til å gå videre.

Aurelio er svært fornøyd med hvordan de røde har startet sesongen.
- Laget fungerer veldig godt. Det er viktig å fortsette i samme spor etter den gode starten. Det er mye selvtillit i laget, og vi er trygge på oss selv. Vi må forsette slik i både Premier League og Champions League.

Fabio Aurelio har nettopp kommet tilbake etter en strekk i leggen, og spilte 90 minutter for første gang etter skadeavbrekket.
- Jeg kjente ingenting til skaden. Det er fantastisk å være tilbake. Jeg krysser fingrene for at jeg holder meg skadefri fremover slik at jeg får spille flere kamper.