Aurelio klar for mer Arsenal

Fabio Aurelio gleder seg til nye storkamper, og kommer ikke til å bli lei av å spille flere kamper mot Arsenal. Dommer benekter at han var partisk. Bestill LFC MasterCard!

En kamp av gangen for Fabio
Mot Everton benyttet Rafael Benitez John Arne Riise som venstreback, mens Fabio Aurelio var valget da man denne uken møtte Arsenal i Champions League. Den fysisk sterkere Riise ble altså foretrukket i lokalderbyet, men følelsen er likevel at Aurelio nå er manageren førstevalg på venstresiden i forsvaret. En kan i så fall anta at brasilianeren spiller i returkampen på Anfield førstkommende tirsdag, mens det er usikkert hvem Rafa velger i et antatt noe redusert Liverpool i morgendagens ligakamp. Fabio Aurelio selv tar en kamp om gangen, og spiller gjerne flere kamper mot Arsenal.

- Vi har nettopp hatt et godt resultat mot dem, men det blir en ny kamp med nye muligheter på lørdag, sier Aurelio til Liverpool Echo før man nok en gang tar turen til den nordre delen av London.

- Arsenal er på jakt etter ligagullet og de må komme nærmere Manchester United på toppen, slik at de sier seg selv at du ønsker å ta tre poeng mot oss. De har fordelen av å spille hjemme, men vi har vist at vi kan greie å få et resultat der og vil prøve å gjøre det samme igjen.

- Vi må vente å se hva sjefen gjør, hvilke spillere som er friske og det kan være at han bestemmer seg for å hvile noen spillere, sier Fabio om muligheten for at Rafa vil bytte ut noen av sine beste kort til kampen som starter ligarunden denne helgen.

- Jeg tror det er viktig at uansett hvem som blir tatt ut så må de gjøre en jobb siden vi også trenger poengene. Vi hadde en god seier mot Everton, som gir oss fem poengs forsprang i forhold til dem, men det er fortsatt seks kamper igjen å spille og mange poeng å spille om.

- Etter lørdag kan vi igjen begynne å tenke på Champions League, men før det må vi kun tenke på Premier League, så enkelt er det.

- Liverpool er en stor klubb og det betyr at du ønsker å vinne uansett hvem som er på vårt lag og hvem vi spiller mot. Det er en innstilling som er nødt til å være der.

- Vi kjenner til alt om hvordan Arsenal spiller. De har gode pasningspillere og de spiller ballen hurtig seg i mellom. Det betyr at vi må gjøre en god defensiv jobb for å stoppe dem. Det er kun mulig hvis alle hjelper hverandre. Det går ikke bare på forsvarere og keeper, men også midtbanen og angrepet. Det eneste skuffende på onsdag var at vi kanskje kunne ha gjort mer i kontringspillet, men vi er likevel fornøyd med det resultatet vi fikk.

- Jeg er veldig glad for å kunne være involvert i slike kamper som dette og jeg føler meg virkelig bra fysisk. Nå håper bare at jeg fortsatt kan være med i de spennende kampene som venter framover.

- Det er en stor kveld i vente når Arsenal kommer til returen. Da vil vi ha våre fans bak oss alle innen fotball vet hvilken stor forskjell det kan utgjøre. Vi håper på enda en stor kveld i Europa, men først må vi gjøre en god bortekamp på lørdag.


Dommer svarer på kritikken
Flåsete kommentarer og overskrifter i tabloidpressen om at den nederlandske dommeren mot Arsenal sist onsdag var oppvokst like ved Dirk Kuyt, blir nå avvist av dommeren selv. Internasjonal dommerkontrollør refser imidlertid pipeblåseren

- Det er vanvittig å si at jeg tok den avgjørelsen fordi jeg er nederlandsk, sier Vink til en avis i hjemlandet. - Det er mange nasjonaliteter som spiller i hvert lag nå for tiden, enten det er spansk, fransk, italiensk eller brasiliansk, og det er ikke et tema. Det er en helt latterlig beskylding.

Dommerkontrollør i FIFA, Mario van der Ende, mener uansett at Vink gjorde en tabbe som ikke ga straffe til Arsenal: - Når du er en dommer på dette nivået vet du at du må ta de rette avgjørelsene, noe han ikke gjorde.


LFC MasterCard kan bestilles NÅ!
I dag kan du for første gang bestille ditt eget norske LFC MasterCard! Klikke på denne linken til søknadsskjemaet, se også reklamebanner øverst på liverpool.no.

Fra før er det kun tilgjengelig i Storbritannia og Irland. Det viser igjen hvilken posisjon Norge har når det gjelder interessen for Liverpool Football Club.

Kortet har flere fordeler for deg som Liverpool-supporter. Du er blant annet med på å støtte Liverpool FC Academy og talentutviklingen på Anfield hver gang du bruker kortet!

Sjekk mer info om kortet ved å klikke deg inn på søknadsskjemaet.

Lanseringsfesten
Mange av dere er meldt på lanseringsfesten på Ullevaal i morgen. Her kommer også David Johnson på besøk. Det er nå ingen plasser igjen, dessverre. For de av dere som kommer gjør vi oppmerksom på at UBC ikke har betalingsterminal i sitt lokale. Det deles ut noen bonger for mat og drikke når du kommer. Kaffe er gratis, men skal du ha noe utover det må du huske på kontanter.