Aurelio stoler på lagkameratene

Fabio Aurelio tror at hans lagkamerater skal fikse biffen i Marseille. Gerrard skryter av sterkere tropp. Atletico-presidenten vil ha LFC videre. Finnan takker spanjolene. Anderson sliter fortsatt.

Fabio Aurelio sitter hjemme på Merseyside med en skade i baksiden av leggen når Liverpool møter Marseille på Stade Velodrome i kveld. Brasilianeren har imidlertid stor tro på at hans lagkamerater skal klare brasene også i hans fravær.

- Marseille kjenner godt til vårt lag, så det blir en tøff kamp. De er et vanskelig lag å spille mot, men resultatet vi klarte der i fjor vil være bra for vår selvtillit. Vi spilte svakt mot dem på hjemmebane, da vi tapte 1-0, så vi var ekstra motiverte i returen, sier venstrebacken til liverpoolfc.tv.

- Dette er en ny sesong, og vi vet at laget må jobbe minst like hardt som i fjor for å prøve og få et lignende resultat på Stade Velodrome.

- Vi må være fokuserte i hver enkelt kamp, og jeg håper vi får en god start mot Marseille. Vi ønsker å sikre oss avansement så raskt som mulig, slik at vi kan konsentrere oss om ligaen.

Gerrard mener troppen er sterkere
Steven Gerrard mener Liverpool har en sterkere tropp denne sesongen enn hva som var tilfellet i fjor. Og at laget som en følge av det er bedre i stand til å håndtere situasjonen når nøkkelspillere ikke kan spille.

- Jeg føler at troppen er langt sterkere enn i fjor, uttaler kapteinen til LFC Magazine.

- Det må vi gi Rafa kreditt for. Han har bygd en stor tropp for å prøve og sikre seg mot fravær. Vi har mange flere matchvinnere i troppen nå, legger han til.

Atletico-presidenten vil ha Liverpool videre
Atletico Madrids president, Enrique Cerezo, håper at Liverpool går videre fra gruppe D i Champions League sammen med hans egen klubb.

- Det ville vært fantastisk om vi gikk videre fra gruppen. Jeg håper at Atletico og Liverpool blir de to lagene som klarer det, uttalte han på pressekonferansen før Madrid-klubbens møte med PSV Eindhoven.

Finnan takker Liverpools spanjoler for hjelpen
Steve Finnan avslører at Liverpools spanske spillere hjalp ham til å bestemme seg for å takke ja til Espanyol. Da iren ble presentert som Espanyol-spiller på en pressekonferanse i går fortalte han at Jose Reina, Alvaro Arbeloa og Xabi Alonso alle anbefalte klubben.

- Paco Herrera og Liverpools spanske spillere snakket varmt om Espanyol. Liverpool er en fantastisk klubb, men sannheten er at jeg ikke fikk spille, så jeg måtte flytte på meg før eller senere. Derfor kom jeg hit, uttalte høyrebacken.

- Avtalen med Liverpool ble gjort veldig kjapt, og det tok Steve tre minutter å bestemme seg, la Espanyol-president Dani Sanchez til.

Anderson sliter fortsatt
Utlånte Paul Anderson har fortsatt ikke debutert for Nottingham Forest på grunn av skade, og nå rapporteres det at han har fått et tilbakefall. Det er en lårskade som plager vingen, men det skal visstnok ikke være aktuelt å foreta noe kirurgisk inngrep siden det vil medføre at så å si hele sesongen går fløyten. Nottingham-manager Colin Calderwood tror at et comeback fortsatt er et godt stykke unna, og utelukker fullstendig at det vil skje de neste par ukene.

Bruddskade for Carrick
Manchester Uniteds Michael Carrick ble skadet i en duell med Yossi Benayoun i lørdagens kamp på Anfield. Nå meldes det at United må klare seg uten midtbanespilleren de kommende seks ukene, ettersom han har brukket et bein i foten.