Aurelio ute mot Marseille

Fabio Aurelio er uaktuell til tirsdagens kamp i Marseille med en mindre skade bak i leggen. Mascherano, som måtte ut med krampe mot MU, og Lucas er med i troppen.

Liverpool FC bekrefter at skadeforfulgte Fabio Aurelio ble hjemme da Liverpool i formiddag forlat John Lennon Airport foran morgendagens første kamp i gruppespillet i Champions League mot Marseille. Brasilianeren har fått en skade bak i leggen, men den skal ikke være alvorlig.

Javier Maschereno er imidlertid med i troppen som er på plass sør i Frankrike, etter at argentineren forlot Anfield med kraftig krampe sent i kampen mot Manchester United, etter heroisk innsats.

Lucas, som ikke ble regnet som aktuell mot United etter å ha kommet sent tilbake fra landskamp med Brasil, er også tilgjengelig igjen.

Philipp Degen er også med blant de 18 som vil være på banken eller på benken i Marseille, sammen med Steven Gerrard og Fernando Torres som forventes å få mer spilletid enn tilfellet var på Anfield sist lørdag.

Liverpools tropp: Reina, Cavalieri, Arbeloa, Degen, Carragher, Skrtel, Agger, Dossena, Mascherano, Alonso, Gerrard, Benayoun, Babel, Lucas, Riera, Kuyt, Torres, Keane.